Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Τουρκική ακταιωρός κτύπησε ελληνική μηχανότρατα
Τι απαντά η Μόραγλης ΑΕ για την υπόθεση των ελαστικών της ΟΣΥ
Νιγηρία: Πολύνεκρη βομβιστική επίθεση σε σταθμό λεωφορείων
Ουκρανία: Θα εγγυηθούμε τη μεταφορά του αερίου στην Ευρώπη
Την ικανοποίησή τους για την επίτευξη συμφωνίας για το φυσικό αέριο εξέφρασαν οι ηγέτες Ρωσίας, Ουκρανίας, Γαλλίας και Γερμανίας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.
Παράλληλα, στο Κίεβο ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Αρσένι Γιάτσενιουκ δήλωσε ότι η κυβέρνησή του θα εγγυηθεί τη μεταφορά και την παράδοση του ρωσικού φυσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω αγωγών κατά τρόπο ώστε να μην δοθεί στη Ρωσία χώρος για «εκβιασμούς».
Συναγερμός στο Μάλι με δύο ύποπτα κρούσματα του Έμπολα
Δύο άτομα εξετάζεται εάν έχουν προσβληθεί από τον ιό Έμπολα στο Μάλι, αφού ήρθαν σε επαφή με ένα δίχρονο κορίτσι που πέθανε την προηγούμενη εβδομάδα από την ασθένεια.
Φόβοι για εξάπλωση του ιού, καθώς δεκάδες άτομα τα οποία φέρεται να ήρθαν σε επαφή με το κορίτσι, δεν έχουν ταυτοποιηθεί.
Ιταλία: Νέος υπουργός Εξωτερικών ο Πάολο Τζεντιλόνι
Ο ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι επέλεξε τον Πάολο Τζεντιλόνι για την θέση του υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησής του.
Ο Τζεντιλόνι θα αντικαταστήσει την Φεντερίκα Μογκερίνι, η οποία αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα υπάτης εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κοινή Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Ασφαλείας (ΚΕΠΠΑ).
Παρίσι: Πυρκαγιά στο κτίριο όπου στεγάζεται το κρατικό ραδιόφωνο
Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα, Παρασκευή, στο κτίριο όπου στεγάζεται το κρατικό ραδιόφωνο της Γαλλίας στο Παρίσι, με τους εργαζόμενους να έχουν εγκαταλείψει τις εγκαταστάσεις, όπου γίνονταν εργασίες. Ανεστάλη η μετάδοση των ζωντανών προγραμμάτων.
Σε παραίτηση εξαναγκάστηκε ο πρόεδρος της Μπουρκίνα Φάσο
Ο Κομπαορέ εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μετά τις βίαιες διαδηλώσεις που συγκλόνισαν τη χώρα και στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον τρία άτομα.
Βεβηλώθηκε το Μνημείο Ολοκαυτώματος στην Αθήνα
Τη βεβήλωση του Μνημείου Ολοκαυτώματος στην Αθήνα καταγγέλλει και καταδικάζει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, καλώντας τους φορείς της Πολιτείας να τηρήσουν σαφή και απροκάλυπτη στάση κατά του αντισημιτισμού.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΚΙΣ, «το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου, γνωστή νέο-ναζιστική οργάνωση που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, άφησε πάνω στο Μνημείο την ταυτότητά της».