espa pkm

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2026, 2:18:05 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Το 5χρονο αγόρι στη Νέα Υόρκη, για το οποίο υπήρχαν υποψίες ότι μπορεί να έχει προσβληθεί από τον Έμπολα αλλά οι εξετάσεις του βγήκαν αρνητικές, εμφάνισε πυρετό εξαιτίας μίας λοίμωξης του αναπνευστικού, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες υγείας της Νέας Υόρκης.
Η οικονομική κρίση έχει ρίξει άλλα 2,6 εκατομμύρια παιδιά στις χώρες του ανεπτυγμένου κόσμου ζουν κάτω από το όρια της φτώχειας, σύμφωνα με σχετική μελέτη της Unicef βάσει των στοιχείων από το 2008.
Ανακοίνωση εξέδωσαν οι «αγωνιζόμενες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών» με την οποία ξεκαθαρίζουν ότι εκείνο που ζητάνε είναι «η επιστροφή στις θέσεις μας, στο υπουργείο Οικονομικών και όχι η πρόσληψή μας σε οποιαδήποτε άλλη θέση του Δημοσίου», όπως λένε.
Υποβρύχιο του τουρκικού Ναυτικού εντοπίστηκε να συνοδεύει το τουρκικό σκάφος «Μπαρμαπαρός» ανοικτά της Λεμεσού που διεξάγει σεισμικές έρευνες ανοικτά της Λεμεσού και εντός της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).

Η παρουσία του επιβεβαιώθηκε από σκάφη της διεθνούς ναυτικής δύναμης UNIFIL, που περιπολεί στην ανατολική Μεσόγειο, στη διάρκεια των ερευνών την προηγούμενη εβδομάδα για τον εντοπισμό των χειριστών του μικρού πολιτικού αεροσκάφους, που συνετρίβη στην περιοχή.

Ο Γιόσκα Φίσερ δηλώνει ακραιφνής «αριστερός». Όσοι είναι όμως αριστερότεροι από αυτόν, τους θεωρεί επικίνδυνους. Σε αυτούς συγκαταλέγει και τον Αλέξη Τσίπρα («Τσίρπα», όπως τον ονομάζει ο ίδιος). Ως πρωθυπουργός, λέει, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν σε θέση να συμπαρασύρει ολόκληρη τον ευρωπαϊκό Νότο προς επικίνδυνες αριστερές ατραπούς.

Oι μαχητές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος θα μπορέσουν να κλιμακώσουν τις επιχειρήσεις τους στο Ιράκ «στο εγγύς μέλλον» παρά τις αεροπορικές επιδρομές που διεξάγει ο διεθνής συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ και τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας για να ανακαταλάβουν τις περιοχές που έχουν περιέλθει υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών, ανέφερε η ομοσπονδιακή υπηρεσία πληροφοριών της Γερμανίας, BND.
O υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ- Βάλτερ Σταϊνμάγερ διαβεβαίωσε ότι η διεθνής διάσκεψη που διεξάγεται σήμερα στο Βερολίνο και επικεντρώνεται στα 3 εκατομμύρια των Σύρων προσφύγων αναμένεται να διακηρύξει την αλληλεγγύη της προς τις χώρες που γειτνιάζουν με τη Συρία και αντιμετωπίζουν μια μαζική εισροή προσφύγων.
Την πρόθεσή της να μεταφέρει μέρος της στρατιωτικής δύναμής της στα ανατολικά σύνορά της, πλησιέστερα στην Ουκρανία και τη Ρωσία, ανακοίνωσε την Τρίτη η Πολωνία.

Η Πολωνία, χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, εκφράζει ανησυχίες ότι θα είναι ο επόμενος στόχος του Κρεμλίνου, μετά την προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία.
Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014 15:50

Νέα πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού

Πρόσκαιρη επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός την Τρίτη, σε περιοχές στα δυτικά και νότια της χώρας, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Ειδικότερα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, νοτιότερα της Κέρκυρας, στην Πελοπόννησο, κυρίως τη δυτική και νότια, την ευρύτερη περιοχή των Κυθήρων και στην Κρήτη, κυρίως στα δυτικά.