Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Η Lego σταματά τις εμπορικές σχέσεις της με τη Shell
Λένε ότι οι συμφωνίες υπάρχουν για να σπάνε. Άρα δεν προξένησε εντύπωση η ανακοίνωση της δανέζικης βιομηχανίας παιχνιδιών Lego ότι δεν θα ανανεώσει την συμφωνία μάρκετινγκ που είχε εδώ και πολλές δεκαετίες με τον πετρελαϊκό κολοσσό Shell.
ΗΠΑ: Ασθενής με καρκίνο αποφάσισε να τερματίσει τη ζωή της
Συνεχίζονται οι επιδρομές στο Κομπανί - Δεν αλλάζουν στρατηγική οι ΗΠΑ
Ρυθμίζεται με κοινή απόφαση το θέμα της αποζημίωσης των λιμενικών
Στην Αθήνα ο Ιωάννης Κασουλίδης μετά την εμπλοκή με την Αγκυρα
Στόχος της συνάντησης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ο συντονισμός των ενεργειών Αθήνας - Λευκωσίας, ώστε να υπάρξει κοινή αντίδραση στις μεθοδεύσεις της Αγκυρας, η οποία φαίνεται ότι θα επικεντρωθεί στην επίρριψη ευθυνών για την εμπλοκή στις συνομιλίες για το Κυπριακό.
Πιο ανθρώπινο το Ισλαμικό Κράτος από το ΡΚΚ, λέει στέλεχος του ΑΚΡ
Κρίση πανικού προσγειώνει αεροσκάφος Α 380 της Emirates στο Ελ. Βενιζέλος
Η αναγκαστική προσγείωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης όταν ο πιλότος του αεροσκάφους ζήτησε την άδεια από τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου.