Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς
Αναλυτικότερα, την Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου προβλέπονται βροχές στη Μακεδονία, στον ανατολικό ηπειρωτικό κορμό, στην Εύβοια, σε μεγάλο μέρος των νησιών του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (2/3), η κλήρωση Τζόκερ με αριθμό 2878 που μοιράζει στην πρώτη κατηγορία ποσό άνω των 4.000.000 ευρώ. Στο Κιλκίς όμως βρέθηκαν τα δυο από τα τρία πεντάρια και συγκεκριμένα στη Νέα Σάντα και στο πρακτορείο του Κιλκίς, 21ης Ιουνίου 40.
Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς
Αναλυτικότερα, την Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου προβλέπονται βροχές στη Μακεδονία, στον ανατολικό ηπειρωτικό κορμό, στην Εύβοια, σε μεγάλο μέρος των νησιών του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Ο Ζελένσκι ευχαριστεί τις ΗΠΑ για την υποστήριξή τους και ανακοινώνει νέες διπλωματικές ενέργειες για τον τερματισμό του πολέμου. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε σήμερα Δευτέρα ότι η χώρα του δεν έχει αισθανθεί ούτε μια ημέρα χωρίς ευγνωμοσύνη προς τις Ηνωμένες Πολιτείες για τη στήριξή τους.
Συρία: Σκοτωμένοι και τραυματίες σε ένοπλη επίθεση προσκυνητών στο Χαγιαλίν. Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 13 τραυματίστηκαν χθες Κυριακή, όταν ένοπλος που επέβαινε σε μοτοσικλέτα άνοιξε πυρ εναντίον προσκυνητών στο χωριό Χαγιαλίν, στην επαρχία Χάμα, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Sham FM.
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν πιστεύει ότι οι Ευρωπαίοι πρέπει να αυξήσουν τις αμυντικές τους δαπάνες σε περίπου 3 με 3,5% του ΑΕΠ σε σύγκριση με 2% που είναι σήμερα, ώστε η Ευρώπη να απαντήσει στην αμερικανική απεμπλοκή από την ευρωπαϊκή ασφάλεια.
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι πιστεύει πως μπορεί να περισώσει τη σχέση του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μετά την σφοδρή αντιπαράθεσή τους στο Οβάλ Γραφείο.
Μετά την ολοκλήρωση της συνόδου κορυφής που οργανώθηκε σήμερα στο Λονδίνο, η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, μιλώντας σε δημοσιογράφους, τόνισε ότι παραμένει επιφυλακτική ως προς την γαλλική πρόταση για αποστολή ευρωπαϊκών στρατιωτικών δυνάμεων στην Ουκρανία.
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μετά τη σύνοδο Ευρωπαίων συμμάχων του Κιέβου στο Λονδίνο, δήλωσε ότι η Ουκρανία αισθάνεται ότι έχει ισχυρή υποστήριξη και εξέφρασε την ικανοποίησή του για μια «ευρωπαϊκή ενότητα σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο που δεν έχει δει για πολύ καιρό».
Η κυβέρνηση της Τσεχίας θα συζητήσει σύντομα την αύξηση στις αμυντικές δαπάνες της χώρας, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Πετρ Φιάλα, μετά τη σύνοδο στο Λονδίνο Ευρωπαίων συμμάχων της Ουκρανίας.
Η Σοφία Λόρεν, εμβληματική ηθοποιός, έχασε το Όσκαρ το 1962 για να προτιμήσει μια βραδιά στο σπίτι με τον σύζυγό της. Ενόψει της τελετής απονομής των Όσκαρ το 2025, το περιοδικό People ανατρέχει στις προηγούμενες τελετές, προσφέροντας μια αναδρομή στα παρασκήνια της πιο εμβληματικής εκδήλωσης του Χόλιγουντ.