Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Τριμερής σύσκεψη Ελλάδας - Αιγύπτου - Κύπρου στη Νέα Υόρκη
Βουλή: Αντίδραση ΠαΣοΚ, ο Δένδιας πήρε τρεις τροπολογίες πίσω
Βουλή: Συνεχίζονται οι αναταράξεις μετά τις δηλώσεις Γεωργιάδη
Συνεχίζονται οι πολιτικές αναταράξεις από την δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ κ. Αδ. Γεωργιάδη ότι θα αποσύρει τις καταθέσεις του από τις τράπεζες εφ’ όσον αναδειχθεί σε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.
Με την Ομοσπονδία Εργαζομένων της ΕΥΠ συναντήθηκε ο Τσίπρας
Ιράν: Στα λάθη της Δύσης η άνοδος του εξτρεμισμού στην Μ. Ανατολή
Ιράκ: Βομβαρδισμοί γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών κατά τζιχαντιστών
Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία καταγγέλουν ελλείψεις σε προσωπικό και πόρους
Δύο σημαντικές διακρίσεις για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Συγκεκριμένα, στο αεροδρόμιο της Αθήνας αποδόθηκε η πρώτη θέση στην κατηγορία «Οργάνωση και Διοίκηση», ενώ για τις πρωτοβουλίες και τα προγράμματά του για την προστασία της βιοποικιλότητας σε οικοσυστήματα της περιοχής των Μεσογείων, το αεροδρόμιο τιμήθηκε με το ειδικό Βραβείο Βιοποικιλότητας.