espa pkm

Σάββατο, 18 Απριλίου 2026, 10:35:08 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ενισχύει η Γαλλία τα μέτρα ασφαλείας στους δημόσιους χώρους και τα μέσα μεταφοράς υπό την απειλή της τρομοκρατίας μετά τη δολοφονία-σοκ του Ερβέ Γκουρντέλ στην Αλγερία, όπως ανακοινώθηκε κατόπιν έκτακτης σύσκεψης του Συμβουλίου Άμυνας που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο των Ηλυσίων υπό την προεδρία του Φρανσουά Ολάντ.
Ούτε μήνας δεν έχει περάσει από τη μέρα που το «Ευχαριστώ για τη στιγμή» «στόλιζε» τις προθήκες των γαλλικών βιβλιοπωλείων και η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας είναι ήδη εκατομμυριούχος. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από έναν πρόχειρο υπολογισμό της γαλλικής Figaro.
Πιθανώς να επιτραπεί η αιμομιξία μεταξύ αδερφών στη Γερμανία, έπειτα από πρόταση κυβερνητικής επιτροπής δεοντολογίας η οποία υποστηρίζει ότι η υπάρχουσα νομοθεσία που την απαγορεύει αποτελεί απαράδεκτη προσβολή του δικαιώματος της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης.
Στα χέρια της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κυρίας Ευτέρπης Κουτζαμάνη βρίσκεται από την Πέμπτη το πρωί ο φάκελος που έστειλε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην εισαγγελία.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών από Χ.Θ. 103+020 έως Χ.Θ. 103+980, στην περιοχή του αμφίπλευρου ΣΕΑ Κιάτου, από 26.09.2014 έως 24.11.2014.

Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το μήκος της ρύθμισης θα διεξάγεται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση πλάτους 3,25 μ.

«Το θέμα είναι αν μπορεί και αν αντέχει το παλιό πολιτικό σύστημα έναν Πρόεδρο δημιουργό, κοσμοπολίτη, προοδευτικό, τολμηρό και όχι κομματικό υπάλληλο ή υπάλληλο συμφερόντων» σχολιάζει το Ποτάμι.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, αφορμή γι' αυτό το σχόλιο είναι οι απόψεις που διατυπώθηκαν από κυβερνητικά στελέχη σε ό,τι αφορά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Επικίνδυνους για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και κυβερνητικούς παράγοντες που έκαναν δηλώσεις σχετικά με τις καταθέσεις των πολιτών, σημειώνοντας, σε σχετικό ανεπίσημο σημείωμά του, ότι «ο πανικόβλητος κ.

Με πλαστά πτυχία ή πιστοποιητικά σπουδών έχουν «πιαστεί» έως τώρα 63 υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων, με τις πράξεις πρόσληψης των 35 εξ αυτών να έχουν ήδη αρθεί, τέθηκαν δηλαδή αυτομάτως εκτός υπηρεσίας, όπως είπε σήμερα, Πέμπτη, σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό sky ο δήμαρχος Αθηναίων, κ.
Οδηγία για τους Αμερικανούς στην Τουρκία εξέδωσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, καλώντας τους να επιδεικνύουν τη μέγιστη προσοχή μπροστά στον κίνδυνο επιθέσεων από εξτρεμιστές μετά την έναρξη των αεροπορικών επιδρομών κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους (IS) στο έδαφος της Συρίας.
Τη δημοπράτηση του πρώτου τμήματος της γραμμής 4 του Μετρό από το Άλσος Βεΐκου έως το Γουδί συνολικού μήκους 14 χλμ θα ανακοινώσει εντός της ημέρας ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχoΐδης και ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Χρήστος Τσίτουρας.