espa pkm

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2026, 7:00:41 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

trapeza-peiraiosΗ Τράπεζα προσφέρει πλεονεκτήματα στους παραγωγούς, παρέχοντας τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν έχοντας εξασφαλίσει τα χρήματα που χρειάζονται. Παρέχει την αναγκαία πίστωση στον κάθε παραγωγό ανάλογα με τη δυναμικότητά του.
Κάρτα Συμβολαιακής

gkountenoudhsΤο μεγάλο κοινωνικό κεφάλαιο της Παιονίας είναι η ανθρωπιά και η έκφραση της αλληλεγγύης με στοχευμένες δράσεις στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού που υποφέρουν από τα δεινά της κρίσης.

gkountenoudhsΤο μεγάλο κοινωνικό κεφάλαιο της Παιονίας είναι η ανθρωπιά και η έκφραση της αλληλεγγύης με στοχευμένες δράσεις στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού που υποφέρουν από τα δεινά της κρίσης.

kkeΑπό κοινού περιοδεία θα κάνουν η βουλευτής του ΚΚΕ Β' Θεσσαλονίκης, Ελένη Γερασιμίδου, ο υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση για το Δήμο Κιλκίς, Γιάννης Φαχουρίδης και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Κώστας Χαλίτσιος.

georgantasΕντάσσεται τελικά στο σύστημα ΟΣΔΕ ως φορέας Α’ ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Αξιούπολης, ύστερα από την αποδοχή της ένστασής του επί της πρώτης απόφασης με την οποία αποκλείστηκε.

gkatidhs-panosΟι επερχόμενες δημοτικές εκλογές καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό και το δικό μας μέλλον, ως νέων ανθρώπων που παρακολουθούν με ενδιαφέρον αλλά εκ του μακρόθεν τα δρώμενα στην τοπική κοινωνία.

gkatidhs-panosΟι επερχόμενες δημοτικές εκλογές καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό και το δικό μας μέλλον, ως νέων ανθρώπων που παρακολουθούν με ενδιαφέρον αλλά εκ του μακρόθεν τα δρώμενα στην τοπική κοινωνία.

parastatidisΟ ανεξάρτητος Βουλευτής ν. Κιλκίς Θεόδωρος Παραστατίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:                           
Η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά, επιλέγοντας τη μέθοδο του αιφνιδιασμού, χωρίς καμία ενημέρωση των μελών του ελληνικού κοινοβουλίου, αποφάσισε να φέρει προς ψήφιση το πολυνομοσχέδιο, με τη διαδικασία μάλιστα του κατεπείγοντος, το οποίο σημειωτέον περιλαμβάνει σημαντικές και καταστροφικές διατάξεις για ορισμένες κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού.

agathopoulou-eirhnhΜετά την απορρύθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, την οποία επιτέλεσε με μεγάλη επιτυχία η Κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα, έρχεται τώρα να απορρυθμίσει πλήρως και την αγορά του φαρμάκου.

enosi astynomikon-ypallilon-kilkisΤα Προεδρεία των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και Κιλκίς, μαζί με τη Νομική Σύμβουλο κ. Παναγιώτα ΦΑΡΜΑΚΗ, συναντήθηκαν σήμερα, όπως είχε προκαθοριστεί, με τον Αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Χαράλαμπο ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ.