Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Περισσεύει το αρσενικό!
Αρσενικό δεν βρέθηκε μόνο σε Δίβουνο και Τέρπυλλο. Παλαιότερα ανιχνεύτηκε και σε νερό της Μεγάλης Στέρνας, προερχόμενο από μια γεώτρηση. Δόθηκε αμέσως λύση με τη σύνδεση στο δίκτυο νερού από άλλη – καθαρή – γεώτρηση.
Ποδόσφαιρο και ιδεολογία
Προς τους κακοπροαίρετους φίλους: Δεν στεναχωριέμαι που έχασε ο Ολυμπιακός από την Μάντσεστερ. Συμβαίνουν αυτά μεταξύ μεγάλων ομάδων. Εκείνο που με εκνευρίζει ως σοσιαλδημοκράτη είναι πως διακόπηκε η... αναδιανεμητική του πολιτική,
10ο Αντάμωμα Θρακιωτών
Στις 17 Μαρτίου στο εντευκτήριο του συλλόγου «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση θρακιώτικων συλλόγων του Ν. Κιλκίς με θέμα το 10ο Αντάμωμα Θρακιωτών.
Στο φίλο και συνάδελφο που έφυγε νωρίς…
Έζησες μ’ ένα Πρέπει.
Έζησες με αξιοπρέπεια, συνέπεια, ηθική και πολλή εργατικότητα.
Ήσουν απαιτητικός με τους άλλους, αλλά πρώτα απαιτητικός με τον ίδιο σου τον εαυτό.
Η νύχτα βγάζει …επίσκοπο
Κατ’ εξαίρεση όμως και σε πείσμα της λαϊκής παροιμίας η νύχτα μπορεί να βγάλει και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη στο Κιλκίς.
Χθες το βράδυ λοιπόν επρόκειτο να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη κρίσιμη συνάντηση των εμπλεκόμενων – ενδιαφερόμενων προσώπων από το νομό με τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα για την τελική επιλογή και ανακοίνωση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη.
ΔΕΗ: Ούτε υπήρξε, ούτε υπάρχει πρόβλημα
Δεν υφίσταται οποιοδήποτε πρόβλημα στις εργασίες για την υπογείωση του δικτύου στην περιοχή Πάρκου Κήπου Κιλκίς.
Όπως δήλωσε ο κος Ξανθός Γεώργιος, Διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας)
Ειρήνη Αγαθοπούλου :Τα αθλητικά και γενικότερα προβλήματα των κατοίκων
Την ευκαιρία να συγχαρεί από κοντά τον «Μέγα Αλέξανδρο» Βαφειοχωρίου για την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς, είχε η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου, η οποία συναντήθηκε με παράγοντες της ομάδας την Κυριακή 16 Μαρτίου.
Παύλος Πασσαλίδης : Αυτοδιοίκηση: Μοχλός Ανάπτυξης, όχι πεδίο αντιπαράθεσης
Με το νόμο 3852/2010 («Καλλικράτης») για την Αυτοδιοίκηση δεν ολοκληρώθηκε μόνο η χωροταξία της. Δεν συνενώθηκαν απλά Δήμοι σε μεγαλύτερους ή οι Νομαρχίες σε Περιφέρειες.
Τα νέα της Ακαδημίας «Αλέξανδρος» Κιλκίς
Η αρχή έγινε το πρωί του Σαββάτου με τους παίδες του να περνούν ένα εύκολο πρωινό με αντίπαλο το Ν.Αγιονέρι (Κιλκισιακός) στο γήπεδο του Σαλάτς επικρατώντας των αντιπάλων των με 0-9. Οι προπαίδες (2001) επικράτησαν με 1-12 της Ευκαρπίας εκτός έδρας. Την Κυριακή οι προπαίδες (Ελπίδες 2002) πέτυχαν άνετη νίκη επί του Κιλκισιακού πάλι εκτός έδρας με σκορ 1-10.
Ξανά στην κορυφή ο Άρης
Με το "φτωχό" πλην όμως αρκετό 0-1 σκορ νίκησε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα τον Ερμή Τερπύλλου και βρέθηκε ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Επηρεασμένος από τις πολλές απουσίες ποδοσφαιριστών δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του αξιόμαχου "Ερμή" πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση.