espa pkm

Σάββατο, 4 Ιουλίου 2026, 12:52:50 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Προγράμματα και υπηρεσίες απεξάρτησης φέρεται να παρείχε η δομή που λειτουργούσε σε οίκημα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, χωρίς να διαθέτει νόμιμη άδεια, εισπράττοντας μηνιαία αμοιβή για τη συμμετοχή κάθε εξαρτημένου ατόμου, με σκοπό το παράνομο κέρδος, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.

Για τη διενέργεια προληπτικού ελέγχου και σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, λόγω ενδείξεως στο Κέντρο Ελέγχου που αφορούσε την ετοιμότητα εφεδρικού συστήματος, σταμάτησε σήμερα στις 11.35 το πρωί να λειτουργεί προσωρινά το μετρό Θεσσαλονίκης κατά μήκος της Γραμμής 1, αναφέρει η εταιρεία λειτουργίας και διαχείρισης του μεταφορικού μέσου «Thema» με ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα thessmetro.gr.

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2025 13:56

Πώς αμείβεται η Καθαρά Δευτέρα;

H ΓΣΕΕ και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ), ενημερώνουν τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα για τον τρόπο αμοιβής της Καθαράς Δευτέρας (φέτος 3 Μαρτίου 2025).

Η Καθαρά Δευτέρα δεν περιλαμβάνεται στις γενικές επίσημες αργίες που ορίζει ο νόμος για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.

Την Πέμπτη 20/02/2025 επισκέφτηκε το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ο χειρούργος οδοντίατρος κ. Καρολίδης Γεώργιος μετά από πρόσκληση του Προέδρου και Οικονομικού Διαχειριστή κ. Αστέριου Τάτση.

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2025 13:50

Ή γέννηση του φωτός

Γράφει ο Κωνσταντίνος Βαστάκης.

Θεολόγος, πρώην λυκειάρχης

 

και είπεν ο θεός γενηθήτω φως (Ρένεσις Α, 1-13) και εγένετο φως, διάχυτο στο χώρο δημιουργίας.

  • Εισαγωγικά

Φως είναι το αίτιο το οποίο ερεθίζει το αισθητήριο όργανο της οράσεως και καθιστά τα πράγματα ορατά, είναι καθετί που φέγγει μεταφορικά είναι η γνώση η πείρα η σοφία.

Κατασχέθηκαν 64,6 γραμμάρια κοκαΐνης, 520 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2025 11:57

Μποϊκοτάζ κατά της ακρίβειας

Στις διπλανές Σέρρες μια οργάνωση με την επωνυμία «ενεργοί πολίτες…» κάλεσε τους πολίτες σε μποϊκοτάζ κατά της ακρίβειας το οποίο κήρυξε για την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου το ΙΝΚΑ.

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2025 11:53

Καταγγέλλει ρύπανση ρέματος

Έντονη διαμαρτυρία εκφράζει πολίτης από τον Επτάλοφο για τη συστηματική ρύπανση ρέματος σε περιοχή του Επταλόφου με ανεξέλεγκτη απόρριψη υπολειμμάτων κτηνοτροφικής μονάδας.
Ο ίδιος υποστηρίζει πως έχει απευθυνθεί στις κατά νόμο αρμόδιες υπηρεσίες αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

Την Πέμπτη20η Φεβρουάριου 2025, πραγματοποιήθηκε, από κοινού με την Π.Υ. Κιλκίς, η ετήσια κεντρική εκδήλωση «Κοπής Βασιλόπιτας» της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κιλκίς (ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κιλκίς) στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Π.Υ. Κιλκίς, όπου συστεγάζονται και οι δύο οργανικές μονάδες του Π.Σ.

Σήμερα είχα τη χαρά να συναντηθώ με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς, Δημήτριο Ντέντα, έναν έμπειρο Κιλκισιώτη αξιωματικό με γνώση των ζητημάτων ασφάλειας της περιοχή μας.