Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Επανένταξη Γ’ Πτέρυγας του Νοσοκομείου Κιλκίς
Μετά από εργώδεις και επίπονες προσπάθειες των διοικήσεων και του προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, αλλά και των λοιπών φορέων του τόπου μας, με καθοριστική τη συμμετοχή του βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Γεωργαντά, ένα έργο που φάνταζε μνημειώδες για τα δεδομένα του Κιλκίς, φαίνεται πως θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά.
Λύκειο Ελληνίδων: Ξεκίνησαν με αγιασμό τα παιδικά και εφηβικά τμήματα
-Αγιασμός παιδικών και εφηβικών τμημάτων
Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 10:00 π.μ. στις εγκαταστάσεις του Λ.Ε.Κ. πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του Λ.Ε.Κ
«Κατάματα» στην Αξιούπολη
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Νομού Κιλκίς «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ» και ο Σύλλογος Γραμμάτων και Τεχνών Αξιούπολης απέδειξαν ότι η αρμονική και καλοπροαίρετη συνεργασία φέρνει και τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Σε Γαλλικό ντοκιμαντέρ οικοτεχνία της Γουμένισσας - Goumenissa Blog
Ελληνική Οικοτεχνία προκάλεσε το ενδιαφέρον, Γαλλικού Συνεργείου Ντοκιμαντέρ, όταν επισκέφθηκε το κατάστημα της Οικογένειας Σιδηρόπουλου που βρίσκεται στη Γουμένισσα της Παιονίας. Η ομάδα των Γάλλων περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα αναζητώντας αξιόλογες οικοτεχνικές μονάδες.
Πανελλήνια Συνάντηση Κιζδερβενιωτών Μικρασιατών
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013, στo Πολύπετρο του Δήμου Παιονίας - νομού Κιλκίς η Πανελλήνια Συνάντηση Κιζδερβενιωτών Μικρασιατών. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πολυπέτρου υπέρ των πεσόντων Κιζδερβενιωτών.
95 χρόνια μετά την κατοχύρωση της Μακεδονίας στην Ελλάδα
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29/09/2012 η 95η πανηγυρική επέτειος της «Διάσπασης του Μακεδονικού Μετώπου τον Σεπτέμβριο του 1918», στο Διασυμμαχικό Μνημείο του Πολυκάστρου.
ΚΚΕ : Ελλείψεις σε δομές υγείας του Δήμου Παιονίας
Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ και οι βουλευτές Θεοδόσης Κωνσταντινίδης και Ελένη Γερασιμίδου, επανακατέθεσαν στην Βουλή την ΕΡΩΤΗΣΗ για τις ελλείψεις σε δομές υγείας του Δήμου Παιονίας, επειδή παρέμενε αναπάντητη από το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας, μολονότι είχε παρέλθει αρκετό διάστημα από την κατάθεσή της.
Συνέντευξη του Θεόδωρου Καράολγλου στο Θεφύλακτο Παγλαρίδη
Το νέο αναπτυξιακό ρόλο του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης και τα μετρήσιμα αποτελέσματά του καταγράφει στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Υπουργός Μακεδονίας ΘράκηςΘεόδωρος Καράογλου στις εφημερίδες μας. Τονίζει επίσης τις αρνητικές συνέπειες από την οικονομική αιμορραγία προς τις αγορές και τα καζίνο των Σκοπίων, ενώ σκιαγραφεί και το δικό του πολιτικό μέλλον.
«Κόκκινο κουμπί» σε ηλικιωμένη από τον Σπουργίτη
Με πράξεις αλληλεγγύης και συμβολισμού τίμησε, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου η Νέα Δημοκρατία την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας. Πρόσφερε σε πέντε ηλικιωμένους το «κόκκινο κουμπί» έκτακτης ανάγκης,
Πρόβλημα οι γαλάζιες ..συνιστώσες
Συχνά πυκνά η Νέα Δημοκρατία ασκούσε κριτική αν όχι πολεμική σε δηλώσεις διαφόρων στελεχών από τις λεγόμενες ..συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.
Και ο μεν ΣΥΡΙΖΑ τις συνιστώσες του τις «μάζεψε». Οι Γαλάζιοι όμως δέχονται εξ οικείων τα βέλη καθώς οι δικές τους συνιστώσες, δεν λένε να σταματήσουν τις ανοησίες.