espa pkm

Σάββατο, 4 Ιουλίου 2026, 12:58:48 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου είχε συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζομένους. Υπογράμμισε ότι είναι αναγκαία η πλουραλιστική και δημοκρατική δημόσια Ραδιοτηλεόραση και ότι είναι απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό να υπόκειται η ΕΡΤ στον πρωθυπουργό.

Προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιλάμβανε το σημερινό (Πέμπτη 13/2) πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, που συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης στο «Λάμπρος Κατσώνης» με τον Λεβαδειακό (Κυριακή 16/2, 15:00), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Να μην εφαρμοστεί οριζόντια η διάταξη του νόμου 4957/2022 για τη διαγραφή από τα μητρώα των πανεπιστημίων των φοιτητών που έχουν υπερβεί την ανώτατη χρονική διάρκεια φοίτησης ζητεί η Σύγκλητος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλης Οικονόμου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατάσταση των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη, μετά από σύσκεψη εργασίας στα γραφεία του ΟΑΣΘ.

Από τις τριάδες των πρώτων σε βαθμολογία υποψηφίων

Ύστερα από την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας με τελευταίο σταθμό την προφορική εξέταση το ΑΣΕΠ απέστειλε προςτον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη τις τριάδες των υποψηφίων (διοικητών και υποδιοικητών) στα νοσοκομεία αρμοδιότητας της 4ης ΥΠΕ.

Οι αγωνιστικοί χώροι του ‘’Ράντζου’’ Κιλκίς γέμισαν σήμερα με την αθλητική ενέργεια μαθητών από Σχολεία των δύο εκπαιδευτικών βαθμίδων του νομού.

Η ALUMIL, πιστή στη δέσμευσή της για κοινωνική προσφορά, προχώρησε στην πλήρη χρηματοδότηση ανακαίνισης του Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Θεσσαλονίκης στην Α’ Προβλήτα του Λιμανιού. Το έργο, που περιλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό του κτιρίου και του αύλειου χώρου του, δημιουργεί έναν ασφαλή και σύγχρονο χώρο για τη φιλοξενία και την εκπαίδευση των παιδιών της πόλης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (14-2-2025)

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος συνελήφθησαν τη Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2025, σε περιοχή του Κιλκίς, δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας και προστασίας συνδρομητικών υπηρεσιών.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε σήμερα ότι η Ουκρανία δεν θα αποδεχθεί οποιεσδήποτε διμερείς συμφωνίες για το μέλλον της που θα επιτευχθούν από τη Μόσχα και την Ουάσιγκτον χωρίς την παρουσία της.