Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ο Αγ- Τρύφωνας Γουμένισσας στο Μητροπολίτη και στο Δήμαρχο
Τις θερμές ευχές του για το νέο έτος εξέφρασε το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας στον Μη-τροπολίτη Γουμένισσας , Αξιουπόλεως , Γέφυρας και Πολύ-κάστρου κκ. Δημήτριο.
Η πίτα του «Αίαντα» Κιλκίς
Με βασικό σύνθημα ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και την παρουσία των αθλητών, προπονητών, εφόρων και τους γονείς των αθλητών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 σε εορταστική ατμόσφαιρα στο παλιό κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. η εκδήλωση της κοπής της 4ης βασιλόπιτας του Α.Σ. «Αίας Κιλκίς».
Ο φωτογραφικός φακός και ο Φίλιππας
Μπορεί ο φωτογραφικός φακός μας να συνέλαβε τον Φίλιππα Κοτανίδη να διαβάζει την εφημερίδα του στο μπλοκ των αγροτών, αλλά είναι από αυτούς που δεν μπορούν να κατηγορηθούν πως όταν οι αγρότες βρίσκονταν στους δρόμους, αυτός... διάβαζε!
Θα ξεκινήσει νωρίτερα
Μια πιο αισιόδοξη εκτίμηση για την περάτωση της διαδικασίας απαλλοτριώσεων ένθεν και ένθεν του αυτοκινητόδρομου Νέας Σάντας – κόμβος Ασσήρου έρχεται από το Δήμο Κιλκίς.
Συντονιστής και πάλι στη ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ ο Λαζαρος Λαζαρίδης
Ο Λάζαρος Λαζαρίδης, όπως αναμενόταν άλλωστε, εκλέχτηκε συντονιστής στη νεοκλεγείσα Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ. Η εκλογή του έγινε το βράδυ της Δευτέρας μετά από σύγκληση του σώματος των νέων μελών του καθοδηγητικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας.
Οι «συνήθεις απεργοί» με ολίγα τρακτέρ
Να ξεκινήσουμε από τα σημαντικά. Η απεργία για άλλη μια φορά και μάλιστα χθες εντονότερα, δεν έγινε αντιληπτή στους χώρους εργασίας. Αν εξαιρεθούν μερικοί θύλακες απεργών (νοσοκομείο, δήμος Κιλκίς) σε όλους τους άλλους τομείς η απεργία πέρασε και δεν …ακούμπησε. Κι ας δήλωσαν συμμετοχή πολλοί φορείς και σωματεία εργαζομένων και υπαλλήλων.
Όσον αφορά τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας η εικόνα που παρουσίασαν Εργατικό Κέντρο και ΑΔΕΔΥ ήταν τραγική, όπως ομολόγησε και ο ίδιος ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιώργος Ιωαννίδης. Στον προγραμματισμένο χώρο (μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς) δεν βρέθηκαν ούτε οι διοικήσεις των απεργών και η όλη συμμετοχή στην υποτυπώδη πορεία εξαντλήθηκε σε λιγότερα από 20 άτομα.
Σ.Φ. ΤΕΙ Κιλκίς: Μην υποβαθμίσετε το μοναδικό τμήμα σχεδίασης ενδύματος
Μια διαφορετική άποψη από όσες μέχρι τώρα εκφράστηκαν διατυπώνουν φοιτητές του τμήματος σχεδίασης και παραγωγής ενδύματος ΤΕΙ Κιλκίς με επιστολή τους που απηύναν προς τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Τη δημοσιεύουμε αυτούσια λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντός της για την τύχη του παρατήματος Κιλκίς.
Στον Πρωθυπουργό το θέμα μείωσης τιμής της βενζίνης από τον Π. Τονικίδη
Με τον Πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά είχε συνάντηση το Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.). Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Π. Τονικίδης αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε.
Στη σύσκεψη ήταν παρόντες ο Υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης και οι υφυπουργοί Ν. Μηταράκης και Αθ. Σκορδάς.
Από πλευράς του Δ.Σ. της Ένωσης τα θέματα εισηγήθηκε ο Πρόεδρός της Κων. Μίχαλος. Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε. αφού ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την πραγματοποίηση της συνάντησης, έθεσε εν συντομία και με πλήρη αιτιολόγηση τα βασικότερα ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους του επιχειρείν σε όλη τη χώρα, και τα οποία χρονίζουν οδηγώντας τους επιχειρηματίες σε πλήρη αδιέξοδο.
Ιατρικές εξετάσεις στην Πλαγιά από τους Καππαδόκες
Ο Σύλλογος Μισσιωτών Πλαγιάς διοργάνωσε επίσκεψη της Ιατροκοινωνικής Ομάδας του Π.Ε.Κ.Σ. (Πανελλήνια Ένωση Καππαδοκικών Σωματείων) με σκοπό την αρωγή σε ευπαθείς ομάδες και άτομα τρίτης ηλικίας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 στο Ιατρείο της Πλαγιάς Κιλκίς. Συνολικά εξετάστηκαν περισσότερα από 80 άτομα, κάτοικοι της περιοχής.
Μια απολυμένη από το ΙΚΑ διερωτάται "Σε τι έφταιξα;"
Δεν είναι μόνο η ανθρώπινη πλευρά και το δράμα των ελληνικών νοικοκυριών - νέων ιδιαίτερα- που αναδύεται από τη γραφή που πέμπει μια απολυμένη από το ΙΚΑ Κιλκίς.
Είναι συνάμα και μια τοιχογραφία του παράλογου που ζει και βασιλεύει στο Ελληνικό Δημόσιο που προκηρύσσει θέσεις, ανακηρύσσει επιτυχόντες, τους προσλαμβάνει σε άλλη υπηρεσία από εκέινη στην οποία πέτυχαν την πρόσληψή τους μέσω ΑΣΕΠ και ύστερα τους απολύει κι από εκείνη.