espa pkm

Τρίτη, 19 Μαΐου 2026, 10:16:42 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

dromos kilkis salonikiΣε μια ευνομούμενη Πολιτεία θα είχε επέμβει ήδη η Δικαιοσύνη για να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι της σκανδαλώδους καθυστέρησης περί την κατασκευή του δρόμου Νέας Σάντας - κόμβος Ασσήρου καθώς και για τον ελλειμματικό φάκελο του έργου που δημοπρατήθηκε χωρίς καν να έχουν ρυθμιστεί τα θέματα των απαλλοτριώσεων.

eukranthΤην Κυριακή 10-Φεβρουαρίου-2013 ο Σύλλογος Γυναικών Πολυκάστρου ‘’ΕΥΚΡΑΝΤΗ’’ πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στο Κιλκίς.
«Αφού απολαύσαμε τον καφέ μας στην πόλη του Κιλκίς ξεκινήσαμε να γνωρίσουμε τα αξιοθέατα, με πρώτο το σπήλαιο Αγ. Γεωργίου ένα πανέμορφο μνημείο της φύσης ένας πραγματικά τουριστικός θησαυρός για την πόλη του Κιλκίς.

aggelioforos-Στο δρόμο πολύ δύσκολα συναντάς κάποιον νέο άνθρωπο να κυκλοφορεί, παρά μόνον ηλικιωμένους. Οι φράχτες των αυλών δε φαίνονται από τα χόρτα που «ψήλωσαν» και τα περισσότερα «καλοστεκούμενα» σπίτια με τις ξύλινες σοφίτες δείχνουν να μην κατοικούνται.

dasarxeio-kilkisΣτα πλαίσια υλοποίησης των δράσεων του Προγράμματος INTEREG για το έργο: «Cross-border collaboration to fight illegal logging and timber trade to protect trans-boundary Greek-F.Y.R.O.M ecosystems (Πρόγραμμα ΑΙΤΩΛΟΣ)», πραγματοποιήθηκε στις 31-1-2013 στην πόλη Bitola της Π.Γ.Δ.Μ. συνάντηση διασυνοριακής συνεργασίας για την αντιμετώπιση του φαινομένου αύξησης των κρουσμάτων λαθροϋλοτομιών.

notesisΣυνεχίζεται η δραστηριοποίησης της επιχείρησης παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης και δημοσίων σχέσεων «Μαρία Ν. Παρδάλη & συνεργάτες» στην Κύπρο, με την υλοποίηση για 3η συνεχόμενη φορά -μέσα σ’ ένα χρόνο- του αυτοχρηματοδοτούμενου προγράμματος για την «οικονομική διαχείριση των Ο.Τ.Α.».

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013 22:21

H πίτα του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς με βράβευση Prelevits

aetos-prelebitsΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10-2-2013 η κοπή της πίτας του Π.Α.Σ. "ΑΕΤΟΣ" ΚΙΛΚΙΣ στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς με την παρουσία πολλών αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου με μεγάλο καλεσμένο τον πρώην καλαθοσφαιριστή και νυν Πρόεδρο του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης BANE PRELEVITS, ο οποίος βραβεύτηκε από τον "ΑΕΤΟ" και τον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΥΛΙΔΗ ΠΕΤΡΟ.

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013 22:20

O πρόεδρος και τα… κορίτσια του!

tatshsO πρόεδρος και τα… κορίτσια του! Πως τα κατάφερε ο Ανατολικορωμυλιώτης της Γουμένισσας να περιστοιχίζεται από έξι γυναίκες στη διοίκηση,

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013 22:19

Λεφτά υπάρχουν!

«Λεφτά υπάρχουν»! Τόπανε, χωρίς να φοβηθούν μήπως και παρεξηγηθούν, τα στελέχη της ΑΝ.ΚΙ. στην ενημερωτική συνάντησή τους με επενδυτές του Κιλκίς και για το πρόγραμμα Leader.

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013 22:15

Ο Σάββας «χτύπησε» Ευρωπαϊκά

Ο Σάββας «χτύπησε» Ευρωπαϊκά
Ο πολιτικός όμιλος «ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2021», που συστάθηκε με πρωτοβουλία του Σάββα Τσιτουρίδη ξαναχτύπησε για τη Σύνοδο Κορυφής, τονίζοντας πως «αυτά που αποφασίστηκαν στις Βρυξέλλες από τους αρχηγούς κρατών η κυβερνήσεων, δεν δημιουργούν καμία αισιοδοξία για μια Ευρώπη, που πλήττεται από την ύφεση και την ανεργία και είναι κατώτερα από τις προσδοκίες των λαών της, αλλά και από τις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής…
Το ενθαρρυντικό βέβαια είναι πως αυτό που αποφάσισαν οι αρχηγοί κρατών ή κυβερνήσεων, πρέπει να επικυρωθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (νέα αρμοδιότητα αυτού του Κοινοβουλίου). Ας ελπίσουμε πως οι εκπρόσωποι των λαών της Ευρώπης σ’ αυτόν το θεσμό θα δουν – κατά πλειοψηφία – τα πράγματα διαφορετικά από τον κύριο Κάμερον, την κυρία Μέρκελ και από όσους δεν θέλησαν να τους «στεναχωρήσουν» σε μία Σύνοδο Κορυφής.»
Τους τα ρίχνει χοντρά η «Πολιτεία».

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013 22:13

Τα τρακτέρ στο Πολύκαστρο

trakter=polykastroΠαραταγμένα στην είσοδο του Πολυκάστρου παραμένουν περί τα 50 τρακτέρ αγροτών της Παιονίας.