espa pkm

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2026, 2:25:40 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σοβαρές καταγγελίες από το μέλος της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλη Χατζηαποστόλου, για τα όσα συμβαίνουν στην ομοσπονδία και τους παχυλούς μισθούς των 118 υπαλλήλων.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χατζηαποστόλου στο Αθλητικό Metropolis: Για τους μισθούς των υπαλλήλων της ΕΠΟ:
«Ο εκάστοτε πρόεδρος της ΕΠΟ επειδή πλήρωνε με δικά του λεφτά ήταν απλόχερος. Οι «άλλοι» μισθοί ξεκίνησαν τη δεκαετία του 80. Υπήρχε ασυδοσία του τελευταίου προέδρου, ο οποίος διόγκωσε τους μισθούς υπάλληλων και στελεχών που είχε βάλει ο Γκαγκάτσης. Για τους μισθούς δεν ξέρω. Λένε πως υπάρχουν. Δεν ξέρω όμως ακριβώς το ύψος. Δε μου φαίνεται παράξενο. Όταν έχει 5 εκατομμύρια αμοιβές υπάλληλων προϋπολογισμό η ΕΠΟ και έχει 118 με 121 υπάλληλους είναι λογικό. Δε στέλνουν λεφτά στις ενώσεις και η ομοσπονδία έχει έσοδα 10 εκατομμύρια από την Ουέφα. Δεν πανε καθόλου σε αποπληρωμή χρεών.»

mpalaΑποτελέσματα 4ης Αγωνιστίκης, Βαθμολογίες και επόμενοι αγώνες για την Δ' κατηγορία.

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 17:25

Ν.Αγιονέρι-Κρηστώνη 3-2

Εξαιρετικό παιχνίδι, με δραματικά τελευταία λεπτά, έγινε στο Νέο Αγιονέρι, με τον Εθνικό να επικρατεί με 3-2 του ΠΑΟΚ Κρηστώνης, που είχε προηγηθεί δύο φορές!
Η ομάδα του Μάρκου Κουτσάγια προηγήθηκε στο 35' με πλασέ του Δασκάλου, ενώ με σκορ 0-1 έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο 70' ο Χασάνογλου ισοφάρισε, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Παναγιωτίδης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με κεφαλιά.

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 17:25

Κιλκισιακός-Αγροτικός 0-1

Στοίχισαν οι απουσίες στον Κιλκισιακό, που ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας από τον φιλόδοξο Αγροτικό Αστέρα.
Ο Κιλκισιακός παρατάχθηκε χωρίς τους τιμωρημένους Στεφανίδη, Σουλτανίδη και Κεφαλίδη, ενώ τραυματίας ήταν ο Ντουντούκης.

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 17:25

Χέρσο-Τριανδρία 0-2

Ένα παιχνίδι... που δε χάνεται έχασε η Δόξα Χέρσου, από τον αδύναμο φέτος Αχιλλέα Τριανδρίας, αν και είχε τον έλεγχό του σε όλη τη διάρκεια.
Οι γηπεδούχοι, έχασαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά όταν δεν πετυχαίνεις το γκολ, τελικά το δέχεσαι. Κάτι τέτοιο έγινε και στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το ματς με ένα καλό σουτ του Ξανθόπουλου που απέκρουσε ο Ζάικος, ενώ στο 4' ο Αϊβαζίδης αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 17:24

Πολύκαστρο-Κορομηλιά 2-0

Χρειάστηκε να περάσουν 55 λεπτά για να διασπάσει την καλά στημένη ομάδα της Κορομηλιάς, αλλά έστω και δύσκολα, η Αθλητική Ένωση Πολυκάστρου επικράτησε με 2-0, σε παιχνίδι που ήταν μονόλογος των γηπεδούχων.

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 17:24

Π.Αγιονέρι-Επτάλοφος 3-0

Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις αλλά και στις νίκες ο Ατρόμητος Παλαιού Αγιονερίου, μετά την απρόσμενη ήττα από τη Σπίθα Κορομηλιάς, επικρατώντας με 3-0 του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15' με τον Παύλο Ιωαννίδη να σουτάρει, τον τερματοφύλακα να αποκρούει, αλλά με δεύτερη προσπάθεια να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με φάσεις εκατέρωθεν, χωρίς όμως κάποιο νέο τέρμα.

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 17:24

Καμπάνης-Νέα Σάντα 1-3

Με βασικούς πρωταγωνιστές, σε ένα ακόμη παιχνίδι, τους Πέτρο Ζάικο και Μιχάλη Μάναλη, ο Ποντιακός έφτασε εύκολα σε σπουδαία νίκη στο τοπικό ντέρμπι, με 3-0 επί της Δόξας Καμπάνη.
Ο Ζάικος, που συνήθως είναι ο δημιουργός των γκολ του Ποντιακού, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 13', με πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο 29' ο Μιχάλης Μάναλης πέτυχε το 12ο γκολ του στο πρωτάθλημα, γράφοντας το 0-2. Το ημίχρονο έκλεισε με ένα ακόμη γκολ για τον Ποντιακό, με δράστη αυτή τη φορά τον Κωνσταντινίδη, στο 45ο λεπτό.

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 17:23

Γουμένισσα-Αγ.Πέτρος 2-0

Σε επαφή με την κορυφή διατηρείται το Πάικο Γουμένισσας, που δε δείχνει διατεθειμένο να την αφήσει έτσι εύκολα. Κόντρα στην πάντα δυνατή Θύελα Αγίου Πέτρου, δυσκολεύτηκε, αλλά έφυγε στο τέλος με το χαμόγελο και τους τρεις βαθμούς.
Με το δεξί ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ο αειθαλής τερματοφύλακας Γιάννης Τσόνογλου, που θα διατηρήσει κανονικά και την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, στο ματς αυτό δεν αγωνίστηκε, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά... δέκα (!) απουσίες μετρούσε ο Άγιος Πέτρος, εκ των οποίων οι πέντε βασικές.

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 17:23

Ν.Γυναικόκαστρο-Βαφειοχώρι 1-2

Συνεχίζει να καταδιώκει την ΑΕ Πολυκάστρου το Βαφειοχώρι, που απέδρασε με το διπλό με 2-1 από το Νέο Γυναικόκαστρο, στη μάχη των Μεγάλων Αλεξάνδρων.
Μόλις στο 6ο λεπτό ο Μάκης Γρηγοράκης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων έπειτα από κόρνερ και με πλασέ έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι, από το 28' και έπειτα πήραν τα ηνία του αγώνα και την κατοχή της μπάλας. Στο 30' ο Σωκράτης Παπαδόπουλος επιχείρησε σουτ, αυτό όμως ήταν χλιαρό και δεν απείλησε ιδιαίτερα.