Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Εντός, εκτός και επί τα αυτά…
Ένα απίστευτο αλαλούμ που αποδεικνύει τον ερασιτεχνισμό και το έλλειμμα πολιτικού θάρρους της Συγγρού κορυφώθηκε τις τελευταίες ημέρες με την παραίτηση του Γιώργου Συμπιλίδη, από το ψηφοδέλτιο, η σύνθεση του οποίου είχε ανακοινωθεί μόλις της περασμένη Τρίτη.
Οι υποψήφιοι Οικολόγοι Πράσινοι
Ανακοινώθηκαν τελικά και επίσημα οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού Κιλκίς με το κόμμα των Οικολόγων Πρασίνων, οι οποίοι είναι:
Επισημάνσεις και καταγγελίες Δ. Αγαθόπουλου
Αξίζει να καταγράψουμε την επισήμανση του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς, Δημήτρη Αγαθόπουλου, στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου-Ιατρείου στο Κιλκίς.
Αρνηση Κουβέλη για συνεργασία
Στην ίδια συγκέντρωση έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη συνεργασίας και σύγκλισης της Αριστεράς σ’ αυτές τις κρίσιμες εκλογές.
Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και συνεργαζόμενος σήμερα με το ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κουρουμπλής, κατήγγειλε πως στις επαφές που είχε με όλα τα κόμματα της Αριστεράς, τη μεγαλύτερη άρνηση για συνεργασία τη συνάντησε στον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ., Φώτη Κουβέλη.
Παραίτηση Στάθη Μακρίδη
Μαθαίνουμε πως ο μέχρι πρότινος πρόεδρος των Δημοτικών Σφαγείων Κιλκίς, ο μακροβιότερος, Στάθης Μακρίδης, υπέβαλε την παραίτησή του στο δήμαρχο, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τη θητεία του.
Σύμφωνα με πληροφορίες τη θέση του αναμένεται να καταλαβει ο δημοτικός σύμβουλος του κ. Μπαλάσκα, Γιάννης Σισμανίδης, από τη δημοτική ενότητα Δοϊράνης.
Παρά τα λάθη και τις αστοχίες του το ΠΑΣΟΚ παραμένει η μόνη δύναμη που μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια στην έξοδο από την κρίση
Η προάσπιση των συμφερόντων των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων πληθυσμού, εκείνων δηλαδή που επλήγησαν περισσότερο από την κρίση και η αντιμετώπιση της ανεργίας, ιδιαίτερα των νέων, είναι τα κύρια θέματα της προεκλογικής ατζέντας του Θόδωρου Παραστατίδη στον καθημερινό του διάλογο με τους πολίτες.
Οι υποψήφιοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο νομό Κιλκίς
Δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Π. Καμμένου οι πέντε υποψήφιοι βουλευτές για το νομό Κιλκίς, οι οποίοι είναι:
Οι υποψήφιοι των Οικολόγων Πρασίνων
Ανακοινώθηκαν από το κόμμα των Οικολόγων Πρασίνων τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών για το νομό Κιλκίς, οι οποίοι και είναι:
Έναρξη προγράμματος χαλαζικής προστασίας με εναέρια μέσα
Ο ΕΛ.Γ.Α. εφαρμόζει από σήμερα 10 Απριλίου έως και 30 Σεπτεμβρίου το Εθνικό Πρόγραμμα Χαλαζικής Προστασίας με εναέρια μέσα σε περιοχές της Μακεδονίας και της Κεντρικής Ελλάδας.
«Η υποψηφιότητα Συμπιλίδη σηματοδοτεί τη μετάλλαξη της ΝΔ υπό την ηγεσία Σαμαρά»
Σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συμμαχία Κιλκίς αναφέρει:
«Ο κ. Συμπιλίδης είναι ο μοιραίος άνθρωπος που έδωσε την ευκαιρία στον Α. Σαμαρά να ρίξει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το 1993.