espa pkm

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2026, 1:02:40 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Για την αξία των εμβολιασμών στην τρίτη ηλικία ως μέτρο πρόληψης για την καλύτερη ποιότητα ζωής τους, μίλησε, χθές, στο ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς ο γενικός ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και ιατρός του ΚΑΠΗ Ηλίας Μητρούλης.

Αφιερωμένο στην αξιοποίηση των προσωπικών αναμνήσεων, ως πηγή έμπνευσης, επικοινωνίας και δημιουργικότητας είναι το βιωματικό εργαστήριο γραφής, με θέμα ‘’Μνήμες και Δημιουργική Έκφραση’’, που διοργανώνει για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας ο Δήμος Κιλκίς, αύριο Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στον χώρο του ΚΑΠΗ.

Της Ξανθής Γούναρη

Το 2024 τα κέρδη της Μανιτάρια Κεχαγιά είχαν σχεδόν εξαφανιστεί. Έναν χρόνο αργότερα, η εταιρεία του Χρόνη και του Τάσου Κεχαγιά, που ελέγχει πάνω από το 80% της ελληνικής αγοράς νωπών μανιταριών –όπως υποστηρίζει η διοίκηση–, εμφάνισε αύξηση καθαρών κερδών 35.500%! Και μάλιστα χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια θεαματική άνοδος των πωλήσεων. Τι άλλαξε μέσα σε 12 μήνες;

Στα εγκαίνια του νέου οίκου ευγηρίας Κιλκίς του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σήμερα από την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δόμνα Μιχαηλίδου, παρέστησαν ως εκπρόσωπος της Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ο αναπληρωτής περιφερειάρχης και αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Κώστας Γιουτίκας, ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης και η περιφερειακή σύμβουλος Αναστασία Σωτηριάδου. 

Το “Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Επαρχίας Κιλκίς” καλεί τα μέλη του, τους οικοδόμους και συναφών επαγγελμάτων του νομού Κιλκίς, να συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης του σωματείου, καθώς και των αντιπροσώπων τους για το συνέδριο του Εργατικού Κέντρου και της Ομοσπονδίας Οικοδόμων τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (16-10-2026)

Την Δευτέρα 12  Οκτωβρίου  2026 έγιναν οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και για την εκλογή Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία  Ο.Ε.Π.Ε.Κ.Α.Μ.Θ.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς στις 16-10-2021

Οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ΑμεΑ Κιλκίς παρακολούθησαν την παράσταση «ΟΤΤΟ», στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου του Δήμου Κιλκίς απολαμβάνοντας μια εμπειρία γεμάτη τέχνη, δημιουργικότητα και συναισθήματα.

Το Εκλογοαπολογιστικό του Συνέδριο συγκαλεί το Εργατικό Κέντρο την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2026, με επίκεντρο τον απολογισμό δράσης, τον νέο προϋπολογισμό και την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης.

Ακολουθεί αυτούσια η σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση της Διοίκησης: