Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Δύο φιλικά για την Κ15 του Αλέξανδρου το Σάββατο 24-10-2026
Δύο φιλικούς αγώνες έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου στο Eliye Sports Club η Κ15 του Αλέξανδρου Κιλκίς με αντιπάλους την Κ16 Celeste και την Κ17 της Αναγέννησης Επανωμής.
Δράση το Σάββατο 24/10/26 για τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα
Στα γήπεδα των Golden Boys βρέθηκαν το Σάββατο τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς.
Απέναντι σε κολοσσούς του παγκόσμιου ποδοσφαίρου η Κ10 και η Κ12 του Αλέξανδρου Κιλκίς
Μια τεράστια ποδοσφαιρική εμπειρία έζησαν το τριήμερο 23-25 Οκτωβρίου στην Αθήνα οι Κ10 και Κ12 του Αλέξανδρου Κιλκίς μιας και συμμετείχαν στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό τουρνουά των αναπτυξιακών ηλικιών της χώρας, το Elite Neon Cup.
Ο εορτασμός της 114ης επετείου «Απελευθέρωσης της Παιονίας»
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και παρουσία του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικήτα Κακλαμάνη εορτάσθηκε στην Γουμένισσα η 114η επέτειος της Απελευθέρωσης της Παιονίας.
Εκεί το έχει εξασφαλισμένο
Χρήστος Ίντος: Η απελευθέρωση της Γουμένισσας και της Παιονίας – 23.10.1912
Του Χρήστου Ίντου, π. Σχολικού Συμβούλου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Στις 23 Οκτωβρίου 1912 ο Ελληνικός Στρατός χάρις στην ανδρεία, την ορμητικότητα και την πειθαρχία στους ηγέτες του αποτίναξε τυραννία αιώνων και έφερε και στον τόπο αυτόν την ποθητή ελευθερία. Έκανε πραγματικότητα την ελπίδα και το όνειρο γενεών να ανακτήσουν “τα φτερά, τα προτερά και τα μεγάλα” (Κ. Παλαμάς).
Επιβλητικός ΓΑΣ Κιλκίς: Παράσταση νίκης και επιθετικό ρεσιτάλ κόντρα στη ΧΑΝΘ (39-27)
Μία ολοκληρωτική και άκρως πειστική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 39-27 της ουραγού Χ.Α.Ν.Θ. για την 7η αγωνιστική της Handball Premier. Με οδηγό τον καταιγιστικό επιθετικό ρυθμό και τη σταθερή αμυντική λειτουργία, ο ΓΑΣ Κιλκίς κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους του και προσθέτοντας δύο πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή του.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (27-10-2026)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (27-10-2026)
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς στις 26-10-2021
Διακοπές ρεύματος στις 1 και 2 Νοεμβρίου 2026 σε οικισμούς και οδούς του Κιλκίς
Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος στις 1 και 2 Νοεμβρίου 2026 στις εξής περιοχές: