Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Αργυρούπολη με στήριξη Δήμου Κιλκίς
Καταργούν Γραφείο Πρωτοβάθμιας Γουμένισσας και Φυσικής Αγωγής Κιλκίς
Πρόγραμμα συνεργείων καταπολέμησης κουνουπιών από 4 έως 15 Ιουλίου
Ήταν εκεί παρότι απών
Απών μεν σωματικά, παρών δε ψυχικά και δι’ ευχαριστιών. Ο λόγος περί του δικηγόρου Γιώργου Γεωργαντά που το περασμένο Σαββατοκύριακο «έκλεψε» δυο τρεις μέρες για να ξεκουραστεί ενόψει της μεγάλης τρεχάλας που περιμένει το Φθινόπωρο.
Στην Χαλκιδική λοιπόν δροσιζόταν ο Γεωργαντάς και στον Άγιο Χαράλαμπο είχαν την γιορτή τους εν χορδαίς και τυμπάνοις.
Μόνο που οι διοργανωτές του τοπικού πανηγυριού δεν ξέχασαν να μνημονεύσουν και να ευχαριστήσουν τον Γιώργο Γεωργαντά για πολυποίκιλη βοήθειά του στο χωριό.
Η διαφορετικότητα
Η απάντηση δεν ήρθε από τον Δραγανίδη, αλλά από τον δήμαρχο και σε έντονο ύφος: «Οι διαφορές σας με τον Δραγανίδη φάνηκαν στο εκλογικό αποτέλεσμα κύριε Τσιόνκη…»!
Συγγράφει ο Δημήτριος
Μιλάμε για την παράλληλη συγγραφή βιβλίων και για χιλιάδες σελίδες, που θα εκδοθούν σύντομα.
Γνωρίζει πολύ καλά ο Σεβασμιότατος, πως τα γραπτά μένουν…
Αλλού σπάνε τα κυκλώματα
Φυσικά αυτά συνέβησαν στη Θάσο. Στο καθ’ ημάς Κιλκίς, όπως οι πάντες γνωρίζουν, ούτε κυκλώματα τοκογλυφίας υφίστανται, ούτε πρόσωπα του επιχειρηματικού κόσμου υπεράνω υποψίας είναι αναμεμιγμένα, ούτε στελέχη τραπεζών βοηθούν, ούτε….
Μακριά από εμάς παρόμοιες πληγές…
Εύγε στη Μελάφτσα
Η λαμπρή σε σύλληψη και είμαστε βέβαιοι και σε εκτέλεση ιδέα θα λάβει σάρκα και οστά την Παρασκευή 19 Αυγούστου, στις 9 μ.μ. στο χωριό και την ευθύνη της εκδήλωσης έχει ο ερευνητής Σπύρος Λαζαρίδης.
Να πάμε όλοι.
Τοποθετείται Ελεγκτής Γιατρός στη Διεύθυνση Υγείας
Ένα σοβαρό θέμα που αντιμετώπιζαν οι ασφαλισμένοι του δημοσίου εδώ και μήνες στο Κιλκίς βρίσκει τη λύση του, μετά από παρέμβαση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Φραγγίδη.
Η έλλειψη ελεγκτή γιατρού του δημοσίου στη Διεύθυνση Υγείας δημιουργούσε πολλαπλά και σοβαρά προβλήματα στους ασφαλισμένους, αλλά και στους φαρμακοποιούς.
Τροχαίο στην εθνική οδό Ευζώνων – Θεσσαλονίκης
Σφοδρότατη ήταν η μετωπική σύγκρουση μεταξύ δυο αυτοκινήτων στην εθνική οδό Ευζώνων – Θεσσαλονίκης, στο ύψος Λιμνοτόπου, η οποία και στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, τρεις Σέρβους που κατευθύνονταν για τις διακοπές τους στην Πιερία και ενός Αλβανού που οδηγούσε το δεύτερο αυτοκίνητο. Μόνος επιζών ο οδηγός του πρώτου οχήματος, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και του οποίου ξεκληρίστηκε η οικογένεια.