espa pkm

Παρασκευή, 1 Μαΐου 2026, 2:02:20 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

emporikos-sillogos-kilkisΕπ’ ευκαιρία της έναρξης των θερινών εκπτώσεων οι οποίες σύμφωνα με το νόμο θα αρχίσουν την Παρασκευή, 15 Ιουλίου και θα λήξουν την Τετάρτη, 31 Αυγούστου, ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ενημερώνει τόσο τα μέλη του όσο και το καταναλωτικό του κοινό, να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα κάτωθι:
ekeinos-ki-ekeinosΟ Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς φιλοξενεί  την παράσταση του  ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ  «Εκείνος κι εκείνος», τη Δευτέρα  18  Ιουλίου 2011 και ώρα 9 μμ  στο Θέατρο Λόφου.
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011 00:14

«Άμλετ» στο Θέατρο Λόφου του Κιλκίς

amletΤην παράσταση «ΑΜΛΕΤ»  του William Shakespeare  φιλοξενεί ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς την Τετάρτη 20  Ιουλίου 2011 και ώρα 9 στο θέατρο Λόφου.
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011 00:07

Βιβλιοπαρουσίαση της "Γόησσας"

Με διοργανωτική ευθύνη του Δήμου Παιονίας πραγματοποιήθηκε στον Ευρωπό  εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης του βιβλίου της  κας Νούλας Καραθανάση  «Η Γόησσα».
Το συντονισμό της εκδήλωσης που έγινε στην αίθουσα του π. Δημοτικού Σχολείου είχε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αναστάσιος Δερβεντλής ενώ τη βιλιοπαρουσίαση έκανε ο π. Δήμαρχος Ευρωπού και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Γίτσος.
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011 00:05

Ώρα για μετάλλια

gaskΌλη η αγωνιστική χρονιά παίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο για τους παμπαίδες και τις παγκορασίδες του ΓΑΣ Κιλκίς. Αφού στο δημοτικό των Τρικάλων διεξάγεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους στο οποίο ο σύλλογος του Κιλκίς κατεβαίνει πολύ δυνατό  έμψυχο υλικό  και με στόχους που φθάνουν, πέρα από την κατάκτηση  μεταλλίων και τελικών μέχρι και την κατάκτηση  μιας από τις πρώτες θέσεις στη βαθμολογία .
Με μια πολύ ελπιδοφόρα εμφάνιση αυτή της Ευαγγελίας Κωνσταντινίδου και  δύο ακόμη πλασαρίσματα στις δωδεκάδες των τελικών , επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Εφήβων & Νεανίδων , που έγινε μέσα σε συνθήκες αφόρητου καύσωνα ,το Σαββατοκύριακο στο στάδιο “Αλκαζάρ” της Λάρισας η ομάδα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς.
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011 00:04

Η νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Η νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ Κρηστώνης, όπως αυτή προέκυψε από την πρόσφατη κατανομή αξιωμάτων, είναι: Γραμματικόπουλος Όθωνας Πρόεδρος, Πετρίδης Παύλος Αντιπρόεδρος, Ηλιάδης Γιώργος Γ. Γραμματέας, Ταλαμπίρης Γιώργος Ταμίας, Λυρτζής Χρήστος Γ. Αρχηγός, Αλεξανδρίδης Κωνσταντίνος Υπεύθυνος Γηπέδου, Αλεξανδρίδης Ελευθέριος Υπεύθυνος Ακαδημιών, Σιδηρόπουλος Κυριάκος Έφορος Δημ. Σχέσεων, Κυριακίδης Χρυσόστομος Μέλος.
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011 16:35

Ο Θέμης του ΚΤΕΛ!

Να γιατί πρέπει να αισιοδοξούμε. Είναι εξαιρετικά ευχάριστο να ακούς νέους ανθρώπους, φοιτητές,  που χρησιμοποιούν το ΚΤΕΛ Κιλκίς για τις μετακινήσεις τους, να μιλούν με τα πιο θερμά λόγια για οδηγό του ΚΤΕΛ, για την ευγένεια και τον επαγγελματισμό του, στοιχεία με τα οποία αντιμετωπίζει καθημερινά τους επιβάτες, τους οποίους και σέβεται απόλυτα, αναγνωρίζοντας πως είναι αυτοί που κρατούν όρθιο το ΚΤΕΛ.
Αξίζει να καταγράψουμε το όνομα του οδηγού, γιατί είμαστε εδώ για τα θετικά αυτής της κοινωνίας: Θέμης Κοσμίδης.
Αυτόν τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα του Θέμη πρέπει να δείχνουμε όλοι, δημόσιοι ή ιδιωτικοί υπάλληλοι και σίγουρα θα πάμε μπροστά ως κοινωνία.
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011 16:34

Αισιοδοξείτε!

«Δεν καταλαβαίνω γιατί σας έχει πιάσει τόση απογοήτευση και απαισιοδοξία με την κρίση. Είσαστε ένας λαός που ξέρει να επιβιώνει  και να ξεπερνά τις δυσκολίες. Το έχετε αποδείξει τόσες φορές στην ιστορία σας. Η Ελλάδα είναι ένα αφήγημα μακραίωνο  όπου μπορεί κανείς να αντιληφθεί το ιστορικό βάθος. Κανένας δεν μπορεί να την καταδικάσει για μια κακή φάση που περνάτε τώρα».
Την αισιόδοξη αυτή οπτική γωνιά των πραγμάτων έχει ο Ακαδημαϊκός και ιστορικός, πρόεδρος του Μουσείου Τοπ Καπί της Κωνσταντινούπολης, Ιλμπέρ Ορταϊλί.
Οι Τούρκοι δείχνουν να αισιοδοξούν περισσότερο από εμάς, που έχουμε χαθεί μέσα στη μιζέρια, την άρνηση και την καθημερινή τηλεοπτική «κατάρρευση» της χώρας, με ευθύνη του πολιτικού συστήματος, αλλά και των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ, που αρέσκονται στις καταστροφολογίες και αρνούνται να δώσουν μια νότα αισιοδοξίας και διεξόδου.
Θα τα καταφέρουμε ως χώρα και ως λαός, με ψυχραιμία, με περίσσια προσπάθεια, με την προσωπική ευθύνη και φροντίδα.
synayliaΗ μουσική συναυλία που οργάνωσαν οι μηχανικοί και οι δικηγόροι του Κιλκίς, στο Θέατρο Λόφου το περασμένο Σάββατο, ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες πολιτιστικές δράσεις του φετινού καλοκαιριού.
Ξάφνιασαν πολλούς οι καλλιτεχνικές επιδόσεις μηχανικών-δικηγόρων, που ανέβηκαν στο πάλκο και τραγούδησαν γνωστά ελληνικά τραγούδια μέχρι τα μεσάνυχτα. Κι αυτό που εντυπωσίασε ήταν το πάθος της δημιουργίας όσων συμμετ
Ηταν μια βραδιά γεμάτη πολιτισμό..!