espa pkm

Κυριακή, 17 Μαΐου 2026, 8:26:54 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr


proskopoi-kilkisΤο περασμένο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε την λειτουργία του, το 2ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Κιλκίς, με τον καθιερωμένο αγιασμό που τέλεσε ο αρχιμανδρίτης π. Απόστολος.
parastatidhsstefanosΣτις 14/07 είχα γράψει άρθρο με τίτλο ''υπάρχει σχέδιο'' (δημοσιεύτηκε στις 'Ειδήσεις'), με παρεμβατικό σκοπό για τις αποφάσεις της 21ης Ιουλίου και επιπρόσθετα να πεισθεί ο αναγνώστης πως αν υπάρξει πραγματική διάθεση για τη σωτηρία της Ελλάδος, η χώρα μας θα δύνατο να σταθεροποιηθεί και σε επόμενο χρονικό στάδιο να ορθοποδήσει.
iggilhsΟ αγαπητός δημοτικός σύμβουλος Παιονίας, Γιάννης Ιγγιλης, ως δάσκαλος συνόδεψε τους μαθητές του στο Διασυμμαχικό Μνημείο του Πολυκάστρου, για να τιμήσει και η νέα γενιά τους νεκρούς της Ελευθερίας των ανθρώπων.iggilhs
Ο αγαπητός δημοτικός σύμβουλος Παιονίας, Γιάννης Ιγγιλης, ως δάσκαλος συνόδεψε τους μαθητές του στο Διασυμμαχικό Μνημείο του Πολυκάστρου, για να τιμήσει και η νέα γενιά τους νεκρούς της Ελευθερίας των ανθρώπων.
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011 22:39

Όποιος έχ’ πολλά βούτορον …

Κι ύστερα υπάρχουν κακοπροαίρετοι που αμφισβητούν το ρηθέν προεκλο9γικά υπό του Γ. Παπανδρέου πως «λεφτά υπάρχουν».
Υπάρχουν λεφτά και τρέχουν από τα μπατζάκια μας κυρίες και κύριοι.
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011 22:38

Άρπα κόλλα

Ετούτος ο προγραμματισμός θυμίζει κάποιον άλλο που γινόταν στις μέρες των παχέων αγελάδων. Τότε που έβρεχε χρήμα ακόμα και σε …πλημμυροπαθείς.
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011 22:36

13o Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου

kouklotheatroΓια δέκατη τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Kιλκίς διοργανώνει το μοναδικό για την Ελλάδα Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας. Το φετινό φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 16 Οκτωβρίου 2010.
mpolarisΤο κείμενο αποτελεί τον χαιρετισμό του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς κ. Βλαδίμηρου Παναγιωτίδη στην ημερίδα της ΕΠΣ Κιλκίς (26-9-2011)
Ευχαριστώ θερμά την ΕΠΣ  για την πρόσκληση προς το άτομό μου, με το θεσμικό ρόλο του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς.

epimelitirioΠροτάσεις για δυο θέματα που απασχολούν τους εμποροεπαγγελματίες θίγει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, με επιστολή του προς τους δημάρχους Κιλκίς και Παιονίας, αναφέροντας:
paidikos-stthmos-kilkisΑγιασμοί για τη νέα σχολική χρονιά έλαβαν χώρα φέτος για πρώτη φορά σε όλους τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Κιλκίς, μετά από σχετική απόφαση της Διοίκησης του αρμόδιου Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κιλκίς.
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011 22:26

«Δεν πληρώνουμε» και όσους φοροκλέβουν

paglaridisΕίναι συμπαθητικές οι πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην ενίσχυση της εθνικής οικονομίας, στην τόνωση της αγοράς, στην προστασία των καταναλωτών …