Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Μόνο δύο στην Ελλάδα
Τα παραπάνω μας δήλωνε προχθές ο επικεφαλής της Κίνησης και υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Ζησάκος.
Ο Βασίλης ήταν αισιόδοξος για την Παιονία, αλλά και απαισιόδοξος για την Παιονία, αλλά απαισιόδοξος για την Ελλάδα.
“Ανεξάρτητη Κίνηση σαν τη δική μας έχουμε βρει μόνο στα Χανιά, ενώ θα έπρεπε νάναι περισσότερες από 100 σε όλη τη χώρα”, μας τόνισε.
Υπάρχει και η άλλη όψη, η θετική.
Από τις δύο Κινήσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα, η μια βρίσκεται στην Παιονία...
Αισιοδοξία Τερζίδη
Συνολικά 74 ονόματα υποψηφίων συμβούλων έδωσε στη δημοσιότητα ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τερζίδης, με πολλά γνωστά και “ισχυρά” πολιτικά πρόσωπα.Μέχρι στιγμής είναι ο μεγαλύτερος αριθμός υποψηφίων συνδυασμού, και η αισιοδοξία περισσεύει στο ...στρατόπεδο του δημάρχου Κιλκίς.
Το πρώτο συμπέρασμα που βγαίνει από τα στελέχη που συμμετέχουν είναι πως ο Τερζίδης έχει υπερβεί την αντιπαράθεση Φλωρίδη-Παραστατίδη.
Σήμερα θα αποκαλύψουν τα ονόματα
Αυτά λένε οι πηγές μου κι αν αποδειχθεί πως πηγάζει και από αυτές …θολό νερό, τότε αναγκαστικά θα γίνει …υδρομάστευση.
Μόνο η Ντόρα μπορεί μια ισχυρή Κεντροδεξιά
Ο Κώστας Κιλτίδης το αποκάλυψε στους Κιλκιδιώτες δημοσιογράφους, όταν σχεδόν το σύνολο των αθηναϊκών μμε τον παρουσίαζαν έτοιμο να ενταχθεί στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. «Εγώ θα παραμείνω ανεξάρτητος. Η μοναδική περίπτωση να αλλάξει η στάση μου αυτή είναι η δημιουργία ενός ισχυρού κεντροδεξιού κόμματος, ικανού να διεκδικήσει την εξουσία» είχε απαντήσει.
«Οργώνει» το νομό ο Χρ. Γκουντενούδης
Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης συνοδευόμενος από τους υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους επισκέπτεται όλους τους οικισμούς και τα δημοτικά διαμερίσματα του Νομού. Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής:
«Κεντρική Μακεδονία: Μέτωπο Ανάπτυξης»
«Κεντρική Μακεδονία: Μέτωπο Ανάπτυξης», είναι το όνομα του συνδυασμού του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μάρκου Μπόλαρη. Το όνομα αποτυπώνει τη βασική προτεραιότητα του προγράμματος του συνδυασμού, που δεν είναι άλλη από την ανάπτυξη της περιοχής με συγκεκριμένο σχέδιο και δράσεις.
Διακρίσεις για όλους τους αθλητές του ΓΑΣΚ
Πραγματικά κάτι απρόσμενο ήταν για τον Λαγκαδά ο 2ος Λαϊκός Δρόμος Υγείας που έγινε την περασμένη Κυριακή. Η πολύ μεγάλη συμμετοχή σ΄ όλες τις κατηγορίες και το γεγονός ότι η Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά κατακλύστηκε από παιδιά, γονείς και φίλους του αθλητισμού έδωσαν τον χαρακτηρισμό "οι πιο πετυχημένοι αγώνες του Λαγκαδά" . Μαζική υπήρξε η συμμετοχή των μικρών παιδιών δημοτικού σχολείου στα 1000m με τους γονείς τους να καμαρώνουν για την προσπάθεια τους.
Στην Ποντοηράκλεια το Γηροκομείο Κιλκίς
Στα πλαίσια των ψυχαγωγικών προγραμμάτων για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Οίκου Ευγηρίας & Θ.Χ.Π. Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Κέντρο Φροντίδας Οικογένειας (ΚΕΦΟ) Ποντοηράκλειας του Δήμου Πολυκάστρου την Δευτέρα 27/9/2010. Η Πρόεδρος Αναστασία Τζελέπη και το Δ.Σ. του Οίκου Ευγηρίας & Θ.Χ.Π. Κιλκίς ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του ΚΕΦΟ Ποντοηράκλειας, που έγινε στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας γιορτής των Ηλικιωμένων.
Η πόλωση κάνει κακό, όταν το όραμα είναι κοινό και οι αρχές που το ορίζουν, συγκλίνουν
Πολιτική είναι η μετατροπή της ιδέας σε είδος και σε αγαθό ωφέλιμο για το λαό. Είναι ειδικότερα ο τρόπος λειτουργίας κάθε πολιτείας, της οποίας η ευημερία κρίνεται από τους πολίτες, τους πολιτικούς και το πολίτευμα που έχει. Κάθε εκλογή, εθνικής ή τοπικής σημασίας, απευθύνεται σε ελεύθερους πολίτες. Σε ανθρώπους που έχουν κοινωνική συγκρότηση και παιδεία. Και, λέγοντας «παιδεία», εννοώ την πρωταρχική σημασία της λέξης: Την ικανότητα να ανανεώνεται κάποιος σε «παιδί». Το να μην χάνει την παιδικότητα και τη νεότητά του.