Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Άγγιξε την αυτοδυναμία η ΠΑΣΚ
Για την εκλογή της πενταμελούς διοίκησης του Νομαρχιακού Τμήματος Κιλκίς του ΤΕΕ καθώς και για την εκλογή των τριών αντιπροσώπων του νομού στην αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας η κάλπη του Κιλκίς έδωσε τα ακόλουθα αποτελέσματα:
Δράση Ορειβατών
Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι τις 31/4/2010 για να γίνει η κράτηση από το Σύλλογο.
Διακρίσεις της Τόλμης
Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και το επίπεδο πολύ καλό στις μεγάλες κατηγορίες. Η γεννηθείς 1999κατηγορία αγωνίστηκε για πρώτη χρονιά σε διοργάνωση της Ένωσης και για τους περισσότερους αθλητές-ριες ήταν θέμα προσαρμογής.
Σεμινάριο Πυγμαχίας στο Kinesis Gym
Το σεμινάριο είχε ως θέμα την προετοιμασία για αγώνες, προπόνηση και αποκατάσταση. Ταυτόχρονα έγινε με την βοήθεια του γνωστού γυμναστή Θεοδωρίδη Ηρακλή μια εισήγηση στην αθλητική διατροφή.
Ποντιακά η Σόνια στο… Πολύκαστρο!
Ο «Καλλικράτης» σίγουρα ενώνει..!
To Κιλκίς της ευαισθησίας
Η βραδιά αγάπης που οργανώθηκε για τη 15μηνη Ιωάννα απέδειξε τα ευαίσθητα αντανακλαστικά της κοινωνίας μας κι αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε περήφανοι για τους ανθρώπους αυτού του τόπου.
Οσοι θέλουν να βοηθήσουν τη μικρή Ιωάννα και να της χαρίσουν ελπίδα και όνειρα, μπορούν να καταθέσουν στο λογαριασμό που ανοίχτηκε στην Τράπεζα Πειραιώς: 5273-046752-435.
Η πρόταση του Μηνά
Πέραν τω προτάσεών του για την καλύτερη οργάνωση των δηλώσεων ΟΣΔΕ ώστε να μην επαναληφθεί το φετιενό αλαλούμ, ο Μηνάς Δουλκεριδης πρότεινε τη δημιουργία στο Πολύκαστρο μιας πρότυπης κεντρικής λαχαναγοράς ώστε να αξιοποιηθεί ο κομβικός γεωγραφικός χώρος ττης περιοχης.
Αν δε το κάνουμε εμείς, σε λίγο καιρό θα το κάνουν οι βόρειοι γείτονές μας, κατέληξε.
Η ιδέα φάνηκε να κερδιζει την κ. Μπατζελή. Να δοθεί συνέχεια λοιπόν.
Ήγγικεν η ώρα
Βρέθηκε το χρήμα
Ήταν τόσο έντονο το παρασκήνιο και ακούστηκαν εν μέση οδώ τόσες λεπτομέρειες από τον οδικό χάρτης της εκλογής προέδρου που μόνο τιμή δεν περιποιούν στο κύρος του συνεταιριστικού κινήματος (αν έχει απομείνει τιμή στον πολύπαθο αυτόν χώρο).
Και ιδού που η ιστορία επαναλαμβάνεται στην Ένωση του Κιλκίς, όπου ξαφνικά 10 συνεταιρισμοί βλέπουν τα οικονομικά τους να ανθίζουν ξαφνικά και να αποκτούν δικαίωμα ψήφου οι αντιπρόσωποί τους στη γενική συνέλευση.
Είναι προφανές ότι κάποιος ή κάποιοι πλήρωσαν τις συνδρομές των συνεταιρισμών διότι σε χωριά που δεν είναι δυνατή ούτε καν η συγκέντρωση των ίδιων των αγροτών για την εκλογή διοίκησης, είναι απίθανο να συλλέχθηκαν χρήματα από τα μέλη.
Η διαφάνεια ήταν πάντα το αδύνατο σημείο σε τούτο τον χώρο. Γι’ αυτό και τα δεινά του τελειωμό δεν έχουν.
Μπατζελή: Πληρώνουμε τώρα
Αναμενόμενη ήταν η εκδήλωση τόσης οργής κατά των διοικήσεων των δυο Ενώσεων Συνεταιρισμών. Απλήρωτοι οι αγρότες της Παονίας, αλλά και τμήματος του Κιλκίς, εξαιτίας της μη ψηφιοποίησης των αγροτεμαχίων τους σε μια εργασία που όφειλε να διεκπεραιώσει η ΕΑΣ Κιλκίς, ανέβασαν τους τόνους της διαμαρτυρίας τους ενώπιον της Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνας Μπατζελή που επισκέφθηκε το νομό την Κυριακή και στον Ευρωπό οργανώθηκε διάλογος με τους αγρότες.