Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Εκδήλωση για τον Ερυθρό Σταυρό και τη Μητέρα στη Γουμένισσα
Γιορτή ποδοσφαίρου της Aκαδημίας ΔΑΚ
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Scramble στο Κιλκίς
Η ακρίβεια και το πετρέλαιο
Βήχει ένας σεϊχης και ενόψει της πιθανολογούμενης αύξησης του αργού εν ριπή οφθαλμού τραβάει την ανηφόρα η τιμή στα μακαρόνια, τα παπούτσια και το ελαιόλαδο.
Σκάει μια μπόμπα στην Τεχεράνη και πριν φτάσει η εικόνα των διεθνών πρακτορείων «τα σκάγια έχουν πάρει» ήδη τους δυστυχείς έλληνες καταναλωτές.
«Άστραψε» ο Σ. Τσιτουρίδης με βολές κατά πάντων
Στο κίνημα των γαλάζιων «διαφωνούντων» εισήλθε με επίσημο τρόπο από την Κυριακή ο βουλευτής Σάββας Τσιτουρίδης με τη συνέντευξή του στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ της Κυριακής.Ο πρώην Υπουργός προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση τόσο εντός, όσο και κυρίως εκτός νομού με τις δηκτικές απαντήσεις του σε κρίσιμα θέμα τα της επικαιρότητας, όπου φρόντισε να πάρει αποστάσεις χωρίς βεβαίως να υπερβεί τα κομματικά εσκαμμένα για ευνόητους λόγους.
Έσβησε ο «Γαλαξίας» της ανθρωπιάς
Ένας από τους σημαντικότερους Κιλκισιώτες επιχειρηματίες ο Βασίλης Χειμωνίδης πέθανε χθες Τρίτη και κηδεύεται σήμερα στη γενέτειρά του Κάτω Θεοδωράκι. Το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του πρωταθλητή στην φιλανθρωπία και την αγάπη προς το γενέθλιο τόπο του, το Κάτω Θεοδωράκι και γενικότερα το Κιλκίς, σκόρπισε βαρειά λύπη και πένθος σε ολόκληρη την κοινωνία του νομού.Ο Βασίλης Χειμωνίδης νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Θεραπευτηρίου “Υγεία” καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε δραματικά τις τελευταίες εβδομάδες.
Τιμή στους ήρωες της μάχης στο Σκρα
Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Ελευθερίου Βενιζέλου έγιναν την Κυριακή από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτρη Σιούφα στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την επέτειο των 90 χρόνων από τη Μάχη του Σκρα. Τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη της Βουλής των Ελλήνων, οργάνωσαν ο Δήμος Αξιούπολης και το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κων/νου Κιλτίδη και των βουλευτών Χανίων της ΝΔ Χρ. Μαρκογιαννάκη, Μαν. Βολουδάκη και Στ. Νικηφοράκη καθώς και του βουλευτή του ΛΑΟΣ Θεσ/νίκης Κυρ. Βελόπουλου. Σώστε το δάSOS
Σε ένα κάλεσμα των μαθητών και των καθηγητών της Περιβαλλοντικής Ομάδας του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς, για εξόρμηση καθαριότητας και φροντίδας του Λόφου Αγίου Γεωργίου ανταποκρίθηκαν οι εφημερίδες μας, ΕΙΔΗΣΕΙΣ και ΠΡΩΙΝΗ, στηρίζοντας έτσι την πρωτοβουλία για ένα καλύτερο περιβάλλον. Eπίσκεψη του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς στο Κέντρο Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Κιλκίς
Άλλη μια έξοδο πραγματοποίησαν οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλει το σχολείο στην κατεύθυνση της ένταξης και κοινωνικοποίησης των μαθητών. Τη φορά αυτή οι μαθητές του σχολείου επισκέφθηκαν το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Κιλκίς στο Παλαιό Γυναικόκαστρο. Με μεγάλη χαρά η υπεύθυνη του κέντρου κ. Παπαδοπούλου Μαρία και οι συνεργάτες της υποδέχθηκαν τους μικρούς μαθητές. Τα παιδιά αφού εξοικειώθηκαν με το χώρο, παρακολούθησαν ταινία με την προβολή διαφόρων φυτών, κήπων, του βοτανικού κήπου αλλά και μηνυμάτων οικολογικού περιεχομένου. «Πράσινες» εκλογές άνευ αντιπάλων
Οι πλέον αδιάφορες εσωκομματικές εκλογές θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή στην οργάνωση του ΠΑΣΟΚ. Τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος προσέρχονται για τρίτη φορά από τον Νοέμβριο του 2007, όταν επανεξέλεξαν τον κ. Παπανδρέου στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, στις κάλπες για να αναδείξουν συντονιστές και μέλη στη νομαρχιακή και στις δημοτικές τους οργανώσεις. Το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι μικρό όπως καταφάνηκε τόσο από τις διαδικασίες διαλόγου που προηγήθηκαν στις οργανώσεις, όσο και από την σχεδόν μηδενική προσφορά υποψηφιοτήτων για τα εν λόγω όργανα.