Σε συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε ο 46χρονος αστυνομικός που καταγγέλθηκε για άσεμνη φράση που απηύθυνε σε συνάδελφό του, πολιτική υπάλληλο.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Καταδίκη διοικητή αστυνομικού τμήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράνομη οπλοφορία
Ο πρύτανης του ΔΠΘ προτείνει: «Ο κεντρικός σχεδιασμός για τη χώρα πρέπει να ενσωματώσει τις τοπικές προτάσεις»
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κομοτηνή και ο Νομός Ροδόπης, καθώς και ο ρόλος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) στην ανάπτυξη της περιοχής, αποτέλεσαν το θέμα συζήτησης στο ΕΤΒΑVIPE Studio, που λειτουργεί εντός του Επιχειρηματικού Πάρκου της Κομοτηνής.
Η ιατρική κοινότητα τίμησε τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη
Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος τίμησε τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη κατά τις εργασίες της ετήσιας γενικής συνέλευση των μελών του, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.
Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς στις 11/12/2024
Σε τακτική συνεδρίαση καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κιλκίς, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 3:00 μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων (2ος όροφος) του Επιμελητηρίου Κιλκίς.
Εορταστικές εκδηλώσεις για την αναστήλωση της Παναγίας των Παρισίων με διεθνή παρουσία
Με τους επίσημους προσκεκλημένους να καταφθάνουν, η Γαλλία εισέρχεται στο ρυθμό των εορταστικών εκδηλώσεων για την αναστήλωση της Παναγίας των Παρισίων. Στο Παρίσι βρίσκεται ήδη ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι, με τους οποίους θα συναντηθεί ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν.
Κατάρ: Ρωσία και Ιράν προωθούν διάλογο για τη Συρία
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα ότι ο ίδιος και οι ομόλογοί του της Τουρκίας Χακάν Φιντάν και του Ιράν Αμπάς Αραγσί συμφώνησαν, στη συνάντηση που είχαν στην Ντόχα, ότι πρέπει να τερματιστούν αμέσως οι “εχθροπραξίες” στη Συρία.
Αμετάβλητη παραμένει η παρουσία του Άσαντ στη Δαμασκό
Η συριακή προεδρία διέψευσε τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Μπασάρ αλ Άσαντ έχει εγκαταλείψει τη Δαμασκό.
Ο πρόεδρος παραμένει στην πρωτεύουσα και συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του, μετέδωσε το επίσημο συριακό πρακτορείο SANA.
Αναβολή και απελευθέρωση για τους συλληφθέντες στα επεισόδια του Γρηγορόπουλου
Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν από τον εισαγγελέα για να δικαστούν οι 109 συλληφθέντες από τα χθεσινά επεισόδια, μετά την πορεία μνήμης για τα 16 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Σταύρος Καλαφάτης: Η λειτουργία του μετρό σηματοδοτεί τη νέα εποχή της Θεσσαλονίκης
Το μετρό είναι εδώ για να ενώσει τους Θεσσαλονικείς. Ήρθε για να πιστοποιήσει ότι μπορούμε -όπως υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πατώντας το κουμπί της εκκίνησης- να ξεπερνούμε τις παθογένειες του παρελθόντος.
Κ. Τσιάρας: Οι θερμοκηπιακές καλλιέργειες είναι το κλειδί για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα
«Οι θερμοκηπιακές καλλιέργειες αποτελούν το μέλλον του πρωτογενούς τομέα, σε συνδυασμό με την παραγωγή ποιοτικών και υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντων, μπορούν να δώσουν αναπτυξιακή ώθηση στον αγροτικό τομέα, τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Τσιάρας, σε ομιλία του στην εκδήλωση με θέμα: «Θερμοκήπιο και καινοτομία.