Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με συνολικό σκορ 10-1 απέναντι στο Αιγάλεω (3-0 εκτός και 7-1 εντός έδρας). Η προσοχή των «ασπρόμαυρων» είναι στραμμένη στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, την Κυριακή (8/12, 15:30) στις Σέρρες, στο άνοιγμα της αυλαίας του β’ γύρου του πρωταθλήματος της Super League.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Προετοιμασία και ελπίδα για τον Πανσερραϊκό
Παραολυμπιονίκες και αθλητές με αναπηρία εξάρουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το Παραολυμπιακό Πανόραμα των HELLENiQ ENERGY και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτρoπής
Καθημερινά παλεύουν και αγωνίζονται για να κατακτήσουν τη δική τους μοναδική στιγμή στο …χρόνο και να σηκώσουν την Ελληνική σημαία ψηλά σε κάθε διοργάνωση Παραολυμπιακών Αγώνων που συμμετέχουν.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (6-12-2024)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (6-12-2024)
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς στις 5-12-2019
Σημαντική η συμβολή του ΕΕΣ Κιλκίς στην προάσπιση της Υγείας των πολιτών
Οι πρόεδροι και οι αναπληρωτές τους στα τρία Τμήματα του Επιμελητηρίου Κιλκίς
Ομόφωνα ψηφίστηκε από τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς η πρόταση του προέδρου του φορέα, Κώστα Βιολιτζή, για τους προέδρους και τους αναπληρωτές τους στα τρία τμήματα του Επιμελητηρίου, στην πρώτη συνεδρίαση του οργάνου, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2024.
Θανατηφόρα επίθεση λύκων σε λαγόσκυλο στο Αναβρυτό Κιλκίς
Σε κανονικό σφαγείο κυνηγόσκυλων από λύκους, τείνει να μετατραπεί πλέον ΚΑΙ ο νομός Κιλκίς. ΝΕΟ, κρούσμα θανατηφόρας επίθεσης λύκων σε άλλο 1 κυνηγόσκυλο σημειώθηκε το Σάββατο 16/11/24 στο Αναβρυτό, κατά την διάρκεια λαγοκυνηγίου.
Η ELVIAL στο The Architect Show 2024: Δέσμευση στην Καινοτομία και τη Βιωσιμότητα
Η ELVIAL συμμετέχει για ακόμα μια χρονιά στο The Architect Show 2024, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2024, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα
Και ψυχίατρος στο Κοινωνικό Κέντρο
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ανακοινώνει τη συνεργασία με τον κ. Στυλόπουλο Ελευθέριο Ψυχίατρο του Γ. Ν. Κιλκίς.
Τροποποιείται το ωράριο λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου ‘’Αθανάσιος Τηλιακός’’
Ο Δήμος Κιλκίς ενημερώνει τους πολίτες ότι το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο ‘’Αθανάσιος Τηλιακός’’ τροποποιεί το πρόγραμμα λειτουργίας του.