espa pkm

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2026, 7:01:44 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τουλάχιστον 11 άμαχοι, εκ των οποίων 5 παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα και δεκάδες τραυματίστηκαν σε βομβαρδισμούς της ρωσικής και της συριακής Πολεμικής Αεροπορίας σε τομείς της επαρχίας της Ιντλίμπ, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ανταρτών, στη βορειοδυτική Συρία, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

Ανήλικη γυναίκα επισκέφθηκε τα επείγοντα του νοσοκομείου Κατερίνης, διαμαρτυρόμενη για έντονους πόνους στην κοιλιά της. Κατά την παραμονή της στο νοσηλευτικό ίδρυμα, γέννησε πρόωρα το έμβρυο στις τουαλέτες του νοσοκομείου.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, άσκησε η εισαγγελέας εις βάρος του 46χρονου Αλβανού που σκότωσε με μαχαίρι την 60χρονη σύζυγό του και τραυμάτισε τον 29χρονο γιο της, στο σπίτι όπου διέμεναν, στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης.

Ένας 58χρονος έχασε τη ζωή του στη Χαλκιδική, ύστερα από ανατροπή του φορτηγού που οδηγούσε, στον επαρχιακό δρόμο Πόρτο Κουφό – Σιθωνία, περιοχή που επλήγη τις τελευταίες ώρες από την επέλαση της κακοκαιρίας ‘Bora’.

Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή σας, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 04-12-2024 ΤΕΤΑΡΤΗ από ώρα 10:30 έως 12:30, ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ: ΑΓ. ΠΕΤΡΟΣ (ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΧΩΡΙ). Ακόμη, στις 05-12-2024 ΠΕΜΠΤΗ από ώρα  08:00 έως 14:30, ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΙΛΚΙΣ ΟΙΚΙΣΜΟΙ: ΑΝΩ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Η Sunlight Group, μέλος του Ομίλου Olympia και εταιρεία τεχνολογίας που ειδικεύεται σε καινοτόμες λύσεις βιομηχανικής ηλεκτροκίνησης, στήριξε, ως Επίσημος Χορηγός, τον 10ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2024.

Στο Πολύκαστρο και στη Δ.Ε.Υ.Α.Π. σήμερα, Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 10:30, συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ ύστερα από την υπ’ αριθμόν 29165/11-11-2024 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου.

Η αστυνομία στη Γεωργία έκανε χρήση εκτοξευτήρων νερού και δακρυγόνων στην πρωτεύουσα Τμπιλίσι για να διαλύσει διαδηλωτές, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την απόφαση της κυβέρνησης να αναστείλει τις συνομιλίες για την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πάνω από εκατό άνθρωποι συνελήφθησαν χθες Κυριακή διότι καλλιεργούσαν παπαρούνα, προοριζόμενη για την παραγωγή οπίου, σε περιοχή του βορειοανατολικού Αφγανιστάν που αντιστέκεται στην απαγόρευση αυτής της δραστηριότητας, ανακοίνωσαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές.

Η Γερμανία θα παραδώσει στην Ουκρανία νέα στρατιωτική βοήθεια ύψους 650 εκατομμυρίων ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικής επίσκεψής του στο Κίεβο.