Στροφή 180 μοιρών έκανε κατά την απολογία της ενώπιον των δικαστών του Εφετείου όσον αφορά την υπερασπιστική της θέση, η 37χρονη που κατηγορείται για την υπόθεση αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη, τον Ιούνιο του 2020.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Δίκη στο Εφετείο για την απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης – Κατηγορούμενη κατονόμασε τον 44χρονο ως εμπνευστή της πράξης
Εκπαιδευτική άσκηση ασφαλείας στο αεροδρόμιο Μακεδονία για αεροσκάφος εκτός αεροδρομίου
Μαζική άσκηση ασφαλείας πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία από τη Fraport Greece, τον φορέα διαχείρισης και λειτουργίας του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης. Στην άσκηση συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, μεταξύ των οποίων η ΕΛ.
Μαρίνος Ουζουνίδης: Στο δρόμο της δουλειάς και της αφοσίωσης
Απόλυτα συνειδητοποιημένος για την ομάδα που ανέλαβε, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Άρη, με στόχο να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές.
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς στις 12-12-2019
Φλωρίδης: Επιτάχυνση της εκδίκασης των υποθέσεων και με καλύτερη ποιότητα των αποφάσεων
«Το νέο ποινικό σύστημα προστατεύει τον λαό από περιστατικά κλεψιάς και βίας», ανέφερε ο Υπουργός Δικαιοσύνης κατά την παρέμβασή του στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.
Λας Βέγκας: Ο άντρας που επιτέθηκε σε δικαστή μετά την ανακοίνωση της ποινής του
Δικαστής στο Λας Βέγκας δέχεται επίθεση από καταδικασμένο, καθώς ανακοινώνεται ποινή φυλάκισης άνω των 26 ετών. Σε ένα σοκαριστικό περιστατικό, άντρας καταδικάστηκε σε κάθειρξη τουλάχιστον 26 ετών, αφού όρμησε σε δικαστή στο Λας Βέγκας, μόλις πληροφορήθηκε ότι θα εισαχθεί στη φυλακή για δεύτερη φορά.
Νετανιάχου: Η ανάγκη αποτροπής της τρομοκρατίας από τη Συρία
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα στον Αμερικανό Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Τζέικ Σάλιβαν ότι είναι απαραίτητο να «αποτραπεί οποιαδήποτε τρομοκρατική δραστηριότητα» από τη Συρία εναντίον του Ισραήλ, μετά την ανατροπή του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ.
Αμερικανός πολίτης Τράβις Τίμερμαν αφέθηκε ελεύθερος από τις νέες συριακές αρχές
Οι νέες συριακές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι ένας Αμερικανός πολίτης ονόματι Τράβις Τίμερμαν αφέθηκε ελεύθερος, με τις νεοσύστατες αρχές να δηλώνουν έτοιμες «να συνεργαστούν» με την Ουάσινγκτον για να βρουν Αμερικανούς που εξαφανίστηκαν επί του καθεστώτος Άσαντ, το οποίο ανετράπη την Κυριακή.
Η ζωή μετά θάνατον: Το νέο βιβλίο της Αν. Χρυσαφίδου – Καλφέλη εξερευνά τα βαθύτερα ζητήματα της ανθρώπινης ύπαρξης
Η μεταθανάτια ζωή αποτελεί το τολμηρό θέμα του νέου βιβλίου της Αναστασίας Χρυσαφίδου – Καλφέλη, με τίτλο «Πιο πέρα από το πέρα». Στην πραγματικότητα, όμως, το βιβλίο αυτό αποτελεί μια σπουδή για τη ζωή και τα προβλήματά της, καθώς και για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη μετάνοια και τη συγχώρεση.
Αθώωση δύο σωφρονιστικών υπαλλήλων για την υπόθεση εισαγωγής κινητών τηλεφώνων στη Νιγρίτα
Αθώοι, λόγω αμφιβολιών, κρίθηκαν από το Δευτεροβάθμιο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι που κατηγορούνταν για εισαγωγή και διάθεση κινητών τηλεφώνων, έναντι αμοιβής, σε έγκλειστους φυλακών.