«Η Θεσσαλονίκη είναι έτοιμη να κάνει μεγάλα άλματα προς τα εμπρός», δήλωσε ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης, στη διάρκεια φιλικής συνάντησης με δημοσιογράφους της πόλης, με την ευκαιρία της σημερινής διπλής γιορτής του, της ονομαστικής και των γενεθλίων του.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Στέλιος Αγγελούδης: «Η Θεσσαλονίκη έτοιμη για σημαντικά βήματα προόδου»
Γρεβενά: Ανακαλύφθηκε η σορός ηλικιωμένου σε οικόπεδο μετά από πυρκαγιά
Σορός ηλικιωμένου εντοπίστηκε σε οικόπεδο στο Μικρό Σειρήνι Γρεβενών, όπου είχε προηγηθεί πυρκαγιά. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε για την πυρκαγιά το μεσημέρι, ωστόσο κατασβέστηκε πριν φτάσει στο σημείο.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (27-11-2024)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (27-11-2024)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (27-11-2024)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (27-11-2024)
Μηνάς Παπαδόπουλος: Η Άρνηση και ο μηδενισμός χαρακτηρίζουν το ΠΑΣΟΚ
Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας, Μηνάς Παπαδόπουλος, απαντά στον βουλευτή του Κιλκίς ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Στέφανο Παραστατίδη:
«Σε ακόμη μια στείρα αντιπολιτευτική κορώνα, για να κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και να δικαιολογήσει την πολιτική του παρουσία προέβη ο Βουλευτής Κιλκίς και Τομεάρχης Παιδείας ΠΑΣΟΚ Στ. Παραστατίδης.
Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς: «Μορρυλίων κόσμος» στον Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς οργανώνει Ημερίδα με θέμα «Μορρυλίων Κόσμος», που πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2024, ώρα 10:00, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, Αίθουσα Μανόλης Ανδρόνικος, με ελεύθερη είσοδο.
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς στις 26-11-2019
Αναδρομή στην ελληνική κρίση και τον Μίκη Θεοδωράκη μέσα από τα απομνημονεύματα της Άγγελα Μέρκελ
Εκτενή αναφορά στην Ελλάδα, κυρίως στην περίοδο της χρηματοπιστωτικής κρίσης, επιφυλάσσει η Άγγελα Μέρκελ στα απομνημονεύματά της, με τίτλο «Ελευθερία», που κυκλοφορούν σήμερα. Η πρώην καγκελάριος αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις για τη διάσωση της Ελλάδας, στον ρόλο της χώρας στη μεταναστευτική κρίση και στην Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ ανασύρει και περιστατικά από τις αρχές της δεκαετίας του ’70, όταν ένωνε την φωνή της με τον κόσμο που ζητούσε την απελευθέρωση του Μίκη Θεοδωράκη από την Χούντα.
Αίγυπτος: Τέσσερις νεκροί από το ναυάγιο τουριστικού σκάφους στην Ερυθρά Θάλασσα, εννέα άτομα αγνοούνται
Ναυάγιο τουριστικού σκάφους στην Ερυθρά Θάλασσα με σοβαρές συνέπειες για την τουριστική βιομηχανία της Αιγύπτου.
Τέσσερις νεκροί ανασύρθηκαν την Τρίτη από το τουριστικό σκάφος που ανετράπη στα ανοικτά των ακτών της Ερυθράς Θάλασσας και ομάδες διάσωσης συνέχιζαν να αναζητούν εννέα αγνοούμενους, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κυβερνείου.
Σφοδρές ισραηλινές επιθέσεις στη Βηρυτό λίγες ώρες πριν από την αναμενόμενη κατάπαυση του πυρός
Ώρες πριν από την αναμενόμενη ανακοίνωση της κατάπαυσης του πυρός που αποσκοπεί στη λήξη των εχθροπραξιών μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ, ο ισραηλινός στρατός εξαπέλυσε σήμερα το μεσημέρι μια μαζική επίθεση σε στόχους της λιβανικής ένοπλης οργάνωσης στη Βηρυτό.