espa pkm

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2026, 12:53:03 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι χειροκροτήθηκε μόλις εισήλθε σήμερα στην Παναγία των Παρισίων, κατά την τελετή της επαναλειτουργίας του καθεδρικού ναού παρουσία δεκάδων αρχηγών κρατών, κυβερνήσεων και προσωπικοτήτων.

Σε ερωτήματα όπως το πώς είναι να ζει ένας πολίτης σε μια πόλη με επιβαρυμένη ατμόσφαιρα, να αδυνατεί να βρει δροσιά, να πρέπει να θωρακιστεί από τις πλημμύρες εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, επιχείρησε να απαντήσει έρευνα για την αστική ανθεκτικότητα και την κλιματική ουδετερότητα στη Θεσσαλονίκη, που παρουσιάστηκε σήμερα Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 19:00 στην αίθουσα Νερού του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Στη Δυτική Θεσσαλονίκη, σε συνεστίαση της Τομεακής Οργάνωσης Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ στον Βαθύλακκο, ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, τόνισε τη σημασία της συμμετοχής και της οργάνωσης του λαού.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι η Ουάσινγκτον δεν θα πρέπει να εμπλακεί στον πόλεμο στη Συρία, όπου οι αντάρτες απειλούν την κυβέρνηση του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

Ο αρχηγός του γαλλικού κράτους Εμανουέλ Μακρόν θα έχει συνάντηση με τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι και τον Ντόναλντ Τραμπ σήμερα στο Παρίσι, στην πρώτη τους συνάντηση μετά την εκλογή του μελλοντικού προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, ανακοίνωσε το Ελιζέ.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι έφθασε στο Μέγαρο των Ηλυσίων σήμερα το απόγευμα για να συμμετάσχει με τον Γάλλο ομόλογό του και τον εκλεγμένο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ σε τριμερή συνάντηση, σημείωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Σε συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε ο 46χρονος αστυνομικός που καταγγέλθηκε για άσεμνη φράση που απηύθυνε σε συνάδελφό του, πολιτική υπάλληλο.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κομοτηνή και ο Νομός Ροδόπης, καθώς και ο ρόλος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) στην ανάπτυξη της περιοχής, αποτέλεσαν το θέμα συζήτησης στο ΕΤΒΑVIPE Studio, που λειτουργεί εντός του Επιχειρηματικού Πάρκου της Κομοτηνής.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος τίμησε τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη κατά τις εργασίες της ετήσιας γενικής συνέλευση των μελών του, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Σε τακτική συνεδρίαση καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κιλκίς, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 3:00 μ.μ.,  στην Αίθουσα Συνεδριάσεων (2ος όροφος) του Επιμελητηρίου Κιλκίς.