Ο Ρίσι Σούνακ βρίσκεται στο επίκεντρο των επικριτικών σχολίων, μετά τη μεγάλη ήττα στις εκλογές της Βρετανίας, ενώ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ένας Youtuber του έκανε… φάρσα.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Εκλογές στη Βρετανία: Youtuber τρόλαρε τον Σούνακ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του (ΒΙΝΤΕΟ)
Έτοιμοι να ενσαρκώσουν την «αλλαγή» οι Εργατικοί στη Βρετανία μετά τη νίκη τους στις εκλογές
Οι Εργατικοί θα επιστρέψουν στην εξουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τη σαρωτική νίκη τους επί των Συντηρητικών στις βουλευτικές εκλογές και ο επικεφαλής τους, ο Κιρ Στάρμερ, υποσχέθηκε να ενσαρκώσει στη Ντάουνινγκ Στριτ την «αλλαγή» και «μια εθνική ανανέωση» που περιμένουν οι ψηφοφόροι.
Ένα παιδί σκοτώθηκε και 5 ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ουκρανική επίθεση με drones στην Κρασνοντάρ
Ένα εξάχρονο κορίτσι υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη από επίθεση ουκρανικού drone στην πόλη Πριμόρσκο- Αχτάρσκ στην περιφέρεια Κρασνοντάρ, δήλωσε ο κυβερνήτης της Βενιαμίν Κοντρατίεφ.
«Δυστυχώς ένα κορίτσι έξι ετών υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο έπειτα από επίθεση με drone στην Πριμόρσκο- Αχτάρσκ», έγραψε ο Κοντρατίεφ στο Telegram προσθέτοντας ότι πέντε ακόμη άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένα παιδί, νοσηλεύονται καθώς τραυματίστηκαν στην ίδια επίθεση.
Θεσσαλονίκη: Σε αυτές τις περιοχές έχουν προγραμματιστεί διακοπές ρεύματος
Διακοπές ρεύματος μέχρι και το μεσημέρι θα υπάρξουν σε συγκεκριμένες περιοχές της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ.
Συγκεκριμένα χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι καταναλωτές:
- από τις 08:00 έως τις 11:30 στο Πανόραμα μεταξύ των οδών : ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ, Ι.
Θρίαμβος της «Αγωνιστικής Συνεργασίας» και του Πασχάλη Μασούρα στο Νοσοκομείο Κιλκίς
Σε θρίαμβο της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Υγειονομικών» και του Πασχάλη Μασούρα, σημερινού προέδρου, εξελίχθηκαν οι εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κιλκίς, με ταυτόχρονη ήττα της παράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων» που πρόσκειται στη Ν.Δ.
Ιταλία: Αυξάνεται η ένταση της έκρηξης του ηφαιστείου στο μικρό νησί Στρόμπολι – Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Η δραστηριότητα του ηφαιστείου που βρίσκεται στο νησί Στρόμπολι, κοντά στη Σικελία, ανησυχεί την Ιταλική Πολιτική Προστασία. Το ηφαίστειο εκρήγνυται σχεδόν αδιάλειπτα αλλά τις τελευταίες ημέρες το φαινόμενο έχει σαφώς ενταθεί.
Βόρεια Μακεδονία-Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα: «Εμείς συμπεριφερόμαστε πολύ υπεύθυνα απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών, αμφιβάλλω αν το ίδιο ισχύει και για την Ελλάδα»
Η πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα ισχυρίστηκε ότι η χώρα της έχει εκπληρώσει σε μεγάλο βαθμό τις υποχρεώσεις της, που απορρέουν από τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ εξέφρασε αμφιβολίες κατά πόσο το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για την Ελλάδα.
Βρετανία-βουλευτικές εκλογές: Ιστορικό θρίαμβο των Εργατικών δείχνει το exit poll
Έκλεισαν οι κάλπες για τους Βρετανούς που προσήλθαν να ψηφίσουν στις βουλευτικές εκλογές, μια ψηφοφορία που προαναγγέλλεται ιστορική, με την επιστροφή των κεντροαριστερών Εργατικών στη Ντάουνινγκ Στριτ έπειτα από 14 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τους Συντηρητικούς και μια καταστροφική ήττα γι΄αυτούς.
Στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού εξουδετέρωσαν νάρκη στο Κίτρος Πιερίας
Νάρκη που είχε εντοπιστεί στις 24 Μαΐου, στη θαλάσσια περιοχή Αθερίδας Κίτρους Πιερίας, εξουδετέρωσαν το πρωί στελέχη της Διοίκησης Υποβρύχιων Αποστολών του Πολεμικού Ναυτικού. Η νάρκη είχε εντοπιστεί ανατολικά του φαναριού του λιμανιού σε βάθος δύο μέτρων.
Να μην τεθεί σε αργία η βρεφονηπιοκόμος που διαπαιδαγωγούσε νήπια μέσω απομόνωσης γνωμοδοτεί το Περιφερειακό Πειθαρχικό Συμβούλιο Α.Μ.Θ.
Με τρεις ψήφους υπέρ και δύο κατά το Περιφερειακό Πειθαρχικό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έκρινε πως δεν πρέπει να τεθεί σε αργία η βρεφονηπιοκόμος δημοτικού παιδικού σταθμού της Αλεξανδρούπολης -η οποία βάσει των καταγγελιών γονέων εφήρμοζε την απομόνωση των νηπίων ως μέσο διαπαιδαγώγησής τους.