Συναγερμός σήμανε στην Ουάσιγκτον, όταν νεαρός άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών κοντά στον Λευκό Οίκο, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός από τα πυρά των μελών της US Secret Service.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Συναγερμός κοντά στον Λευκό Οίκο: Πυροβολισμοί και νεκρός ο δράστης
Άστατος καιρός στη Μακεδονία και Θράκη: Τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα
Άστατος καιρός επικρατεί σήμερα στη Μακεδονία και Θράκη, με την ΕΜΥ να προβλέπει νεφώσεις και τοπικές βροχές, κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες και ξανά το μεσημέρι και το απόγευμα.
Σφοδρές εκρήξεις στο Κίεβο: Μαζική ρωσική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους
Σφοδρές εκρήξεις ακούστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες στο Κίεβο, καθώς οι αρχές της ουκρανικής πρωτεύουσας κήρυξαν συναγερμό. Η κατάσταση είναι κρίσιμη λόγω μιας μεγάλης ρωσικής επίθεσης με βαλλιστικούς πυραύλους.
Διαπραγμάτευση ειρηνικής συμφωνίας με το Ιράν: Τραμπ δηλώνει ότι έχει σχεδόν ολοκληρωθεί
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε σήμερα ότι η διαπραγμάτευση ενός μνημονίου κατανόησης για μια ειρηνευτική συμφωνία με το Ιράν έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, με τις στενές θαλάσσιες οδούς του Ορμούζ να αναμένεται να ανοίξουν σύντομα.
Συναγερμός με πυροβολισμούς κοντά στον Λευκό Οίκο
Συναγερμός σήμανε στην Ουάσινγκτον καθώς πυροβολισμοί ακούστηκαν κοντά στον Λευκό Οίκο.
Η άμεση κινητοποίηση των αρχών ασφαλείας ήταν αναγκαία, καθώς η κατάσταση απαιτούσε γρήγορη αντίδραση. Η περιοχή γύρω από τον Λευκό Οίκο έχει αποκλειστεί για λόγους ασφαλείας.
Ρωσία: Πυραυλική επίθεση με Oreshnik ως αντίποινα για το χτύπημα στην φοιτητική εστία
Η Ρωσία προχώρησε σε πυραυλική επίθεση με πυραύλους μεσαίου βεληνεκούς τύπου Oreshnik. Η επίθεση αυτή στοχεύει την περιοχή του Κιέβου στην Ουκρανία, κοντά στη Μπίλα Τσερκβά.
Δύναμη των ΗΠΑ στην Βενεζουέλα: Στρατιωτική άσκηση πεζοναυτών στο Καράκας
Η Νότια Διοίκηση των ΗΠΑ (SOUTHCOM) πραγματοποίησε σήμερα στρατιωτική άσκηση στο Καράκας της Βενεζουέλας. Αυτή η άσκηση, που περιλάμβανε κοινές δραστηριότητες με την αμερικανική πρεσβεία, έχει στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας στην περιοχή.
Θεσσαλονίκη: Εντυπωσιακή πορεία στο 10ο αυτοοργανωμένο Pride
Με το κεντρικό πανό να φέρει τη φράση No pride in war, πλήθος κόσμου πραγματοποίησε πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το απόγευμα, στο πλαίσιο του 10ου αυτοοργανωμένου Pride.
«Σημείο επαφής του κόσμου με το μέλλον η Θεσσαλονίκη χάρη στο Aristotle Innovation Forum»
Στον ιστορικό τους ρόλο ως χώρων ελευθερίας, δημοκρατίας, παραγωγής ιδεών και γνώσης και προοπτικής οφείλουν να επιστρέψουν τα πανεπιστήμια, σε μια εποχή ραγδαίας τεχνολογικής προόδου, γεωπολιτικών αλλαγών και αβεβαιότητας, όπως επισήμανε απόψε ο πρύτανης του ΑΠΘ, Κυριάκος Αναστασιάδης, κατά την ομιλία του στην τελετή λήξης του Aristotle Innovation Forum (AIF).
Επείγουσα έκκληση του ΟΗΕ για την προστασία των παιδιών στην Ουκρανία μετά την επίθεση σε φοιτητική εστία στο Λουχάνσκ
Με αφορμή την πρόσφατη επίθεση σε φοιτητική εστία στο Σταρομπίλσκ, στην περιοχή του Λουχάνσκ, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ενημερώθηκε για την επιδείνωση της ανθρωπιστικής κατάστασης στην Ουκρανία.