Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 3:10:57 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η 20η Τελετή Ορκωμοσίας Πτυχιούχων του Τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης Κιλκίς του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αξιούπολης πραγματοποιήθηκε άσκηση πυρόσβεσης και απεγκλωβισμού μαθήτριας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ  επιπλωμένη γκαρσονιέρα σε καινούργια οικοδομή στο Κιλκίς με ατομική θέρμανση και ελάχιστα κοινόχρηστα. Καραγιαννοπούλου 16.

Το 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και συγκεκριμένα τους εθελοντές-Σαμαρείτες που ανταποκρίθηκαν  άμεσα για δεύτερη φορά στην πρόσκληση του σχολείου μας για ενημέρωση- εκπαίδευση των μαθητριών - μαθητών.

Μια μέρα μαζί με τους fans της και το Eurojackpot, μεγάλο χορηγό της ελληνικής συμμετοχής στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, πέρασε η Μαρίνα Σάττι.

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Μ. Τρίτη 30-04-2024 στο Χειμαδιό Κιλκίς και συγκεκριμένα από τις 08:00 έως και τις 14:30

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Μ. Τετάρτη 01-05-2024 στο Μυλοχώρι Κιλκίς και συγκεκριμένα από τις 08:00 έως και τις 14:30

Γράφει ο Ευάγγελος Μαυρογόνατος.

E- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Όταν εισήλθαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, 27 Απριλίου 1941, η πρώτη τους δουλειά ήταν να στείλουν ένα απόσπασμα υπό τον λοχαγό Γιάκομπι και τον υπολοχαγό Έλσνιτς για να κατεβάσει τη Γαλανόλευκη από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και να υψώσει τη σβάστικα.

Δεξιά ο Παρθενώνας, αριστερά οι Καρυάτιδες.

O υκρανικό δικαστήριο διέταξε την κράτηση του υπουργού Γεωργίας της Ουκρανίας, Μίκολα Σόλσκι, που κατονομάστηκε ως ύποπτος σε υπόθεση διαφθοράς

Η υποθεση διαφθοράς αφορά την παράνομη απόκτηση κρατικής γης αξίας περίπου 7 εκατ.

Σύμφωνα με το BBC, το μωρό που σώθηκε από την κοιλιά της ετοιμοθάνατης μητέρας της μετά από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη νότια Γάζα πέθανε – Θάφτηκε δίπλα στην μητέρα του