Οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν, να αναζητούν εργασία, να εγκαθίστανται ακόμα και να ζουν μετά τη συνταξιοδότησή τους σε όποιο από τα 27 κράτη-μέλη επιθυμούν και μπορούν να κάνουν τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς να πληρώνουν επιπλέον χρεώσεις περιαγωγής.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ευρωεκλογές 2024: Πώς η συμμετοχή στην ΕΕ διευκολύνει την καθημερινότητα
Πανελλαδικές: Σε Αρχαία, Βιολογία και Μαθηματικά εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
Με τα πρώτα μαθήματα Προσανατολισμού συνεχίστηκαν σήμερα, Τρίτη 4 Ιουνίου, οι πανελλαδικές εξετάσεις για τα ΓΕΛ. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάστηκαν στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (ΟΠ Σπουδών Υγείας).
Δήμος Θεσσαλονίκης: Φυτεύτηκαν 100 δέντρα στη δυτική είσοδο – «Κάνουμε συνεχείς δράσεις για το περιβάλλον» τονίζει ο Στέλιος Αγγελούδης
Σε δεντροφύτευση στη δυτική είσοδο της πόλης προχώρησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, κάνοντας πράξη τον στόχο για αύξηση του πρασίνου σε χώρους όπου υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Ρεπορτάζ: Γιώργος Φακής
Συνελήφθη 22χρονος για τον εμπρησμό στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης
Ένας νεαρός συνελήφθη, κατηγορούμενος για τον εμπρησμό στα γραφεία της ΠΑΕ ‘Αρης, στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης», λίγες ώρες μετά τον χαμένο τελικό των «κιτρίνων» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου από τον Παναθηναϊκό.
Δυο Κυπελλούχοι Ελλάδος και μια δεύτερη θέση από το Πανελλήνιο Κύπελλο Σωματικής Διάπλασης για τον ΑΘΛΟ ΚΙΛΚΙΣ
Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στην Ιερισσό το Πανελλήνιο Κύπελλο Σωματικής Διάπλασης και Fitness Challenge της ΠΟΣΔ.
Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα αυτό συμμετείχε και ο «Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς» με 9 αθλητές και αθλήτριες .
Το Ισραήλ λέει ότι περισσότεροι από ένα τρίτο των ομήρων στη Γάζα είναι νεκροί
Το Ισραήλ πιστεύει ότι πάνω από ένα τρίτο των εναπομεινάντων ομήρων στη Γάζα είναι νεκροί, όπως προκύπτει σήμερα από κυβερνητικό απολογισμό.
Από τους περίπου 250 ανθρώπους που απήχθησαν από τη Λωρίδα της Γάζας από ενόπλους της παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, πολλές δεκάδες απελευθερώθηκαν στο πλαίσιο εκεχειρίας τον Νοέμβριο, ενώ άλλοι έχουν εντοπιστεί –νεκροί ή ζωντανοί– από Ισραηλινούς στρατιώτες.
Αποπειράθηκαν να ληστέψουν με την απειλή λοστού κατάστημα ψιλικών
Υπό την απειλή λοστού δύο άνδρες αποπειράθηκαν να ληστέψουν χθες το βράδυ κατάστημα ψιλικών στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
Όταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αντέδρασε οι δύο επίδοξοι ληστές τράπηκαν σε φυγή και εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς της ‘Αμεσης Δράσης στην περιοχή του Κορδελιού.
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη νεαρός για τον εμπρησμό στα γραφεία του Άρη
Στη σύλληψη ενός 22χρονου προχώρησε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, καθώς υπήρχε ένταλμα σε βάρος του για τον εμπρησμό στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, το βράδυ μετά τον τελικό κυπέλλου.
Περιορισμένος ο αντίκτυπος του «κανονιού» του FTI για τα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής
Περιορισμένος είναι για τα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής ο αντίκτυπος της διαδικασίας πτώχευσης της μητρικής εταιρείας του τρίτου μεγαλύτερου tour operator της Ευρώπης, FTI Touristik GmbH, όπως επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων (ΕΞΧ), Γρηγόρης Τάσιος, στο περιθώριο του ετήσιου συνεδρίου του Institute of Travel and Tourism (ITT) στο Πόρτο Καρράς.
Καλλιεργούσε στην αυλή του 31 δενδρύλλια κάνναβης – Τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Παιονίας
Συνελήφθητην Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.