espa pkm

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2026, 7:07:15 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί για άλλο ένα πρωινό στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, με το κόκκινο χρώμα να επικρατεί στις εικόνες που αποτυπώνονται στους χάρτες.

Όπως φαίνεται στην εικόνα, τα προβλήματα ξεκινούν από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και φτάνουν μέχρι την Πυλαία.

Από 17 έως 21 Ιουνίου 2024, θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση στα πλωτά μέσα, στην παρόχθια περιοχή του Αξιού ποταμού, κοντά στο πεδίο βολής Πολυκάστρου και στη γέφυρα της σιδηροδρομικής γραμμής.

Η Πολωνία αποφάσισε να επιβάλει περιορισμούς στις μετακινήσεις Ρώσων διπλωματών στο έδαφός της λόγω της “εμπλοκής” της Μόσχας σε “έναν υβριδικό πόλεμο”, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών στη Βαρσοβία, με τη Ρωσία να υπόσχεται την άμεση λήψη “μέτρων αντιποίνων”.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ κάλεσε την ισραηλινή κυβέρνηση να σεβαστεί πλήρως την εντολή του Διεθνούς Δικαστηρίου (ΔΔ) της Χάγης για τη Ράφα, υπενθυμίζοντας ότι η συμφωνία Σύνδεσης ΕΕ-Ισραήλ βασίζεται στον σεβασμό του διεθνούς δικαίου.

Παραδοσιακά, οι ευρωεκλογές αποτελούν ευνοϊκές συνθήκες για τα οικολογικά ζητήματα και τα κόμματα που τα αναδεικνύουν έχουν επανειλημμένα σημειώσει ικανοποιητικές επιδόσεις. Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως με αυτές τις εκλογές.

Κυπριακό χαλούμι, καρμπονάρα με ριγκατόνι, μίνι ρολά κανέλας από τη Σουηδία, σολομό με χρένο και μπρουσκέτα σουπιάς από τις Βαλτικές χώρες, ισπανική ομελέτα με πατάτα και τσορίθο, τιραμισού, μακαρόν και τα πορτογαλικά pasteis de nata είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όσοι προσήλθαν στη Γιορτή γεύσεων που διοργανώθηκε το απόγευμα στη Βίλα Μπιάνκα.

Γύρω στους 350.000 πολίτες έχουν κατεβάσει την εφαρμογή myAADE, στην οποία αρχές Ιουνίου θα ενταχθούν τα εκκαθαριστικά και οι δηλώσεις, ενώ τέλος του χρόνου θα μπορούν να κάνουν χρήση και τα νομικά πρόσωπα, υπογράμμισε ο διοικητής ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, στην τοποθέτησή του στο 12ο Thessaloniki Tax Forum.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (28-5-2024)

Ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 52 βαθμούς Κελσίου στην επαρχία του νοτίου Πακιστάν Σιντ, στην υψηλότερη μέτρηση για την εποχή, η οποία προσεγγίζει το μεγαλύτερο ρεκόρ θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα, εν μέσω ενός κύματος καύσωνα, έγινε σήμερα γνωστό από τη μετεωρολογική υπηρεσία.

Ο απεσταλμένος του ΟΗΕ για τη Μέση Ανατολή ζήτησε σήμερα από το Ισραήλ τη διενέργεια “πλήρους και διαφανούς” έρευνας μετά το ισραηλινό πλήγμα σε καταυλισμό εκτοπισμένων στη Ράφα, από το οποίο σκοτώθηκαν 45 άνθρωποι, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Χαμάς.