espa pkm

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2026, 1:18:28 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης εκδόθηκε ανακοίνωση-απάντηση σε διαμαρτυρία της Δόξας Δράμας για τη διαιτησία στο μεταξύ τους παιχνίδι:

«Με έκπληξη διαβάσαμε στην πρόσφατη ανακοίνωση που δημοσίευσε η ομάδα της Δόξας Δράμας, την αναφορά της διοίκησης στο σωματείο μας.

Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Γραμματέα Λάζαρου Παζαρτζικλή, για την απώλεια του αγαπητού του πατέρα, Στέργιου Παζαρτζικλή, και συμπαρίστανται στο βαρύ πένθος τους.

Νομαρχιακή Επιτροπή

ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ ΚΙΛΚΙΣ

Κάλεσμα από τους Σ.Φ. ΠΑΟΚ στους φίλους της ομάδας για συγκέντρωση πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή

Ένα από τα σημαντικότερα ματς της σεζόν δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ, κόντρα στον Παναθηναϊκό, το οποίο είναι κομβικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Νέα επίθεση σε δεξαμενόπλοιο πραγματοποίησαν οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης στην Ερυθρά Θάλασσα, το βράδυ της Παρασκευής (26/1)

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, οι Χούθι ανακοίνωσαν ότι οι ναυτικές τους δυνάμεις προχώρησαν σε μία “επιχείρηση” εναντίον του βρετανικού δεξαμενόπλοιου Marlin Luanda, στον κόλπο του Αντέν, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά σε μία από τις δεξαμενές του πλοίου.

Ο βασιλιάς Κάρολος τα πηγαίνει καλά, αφότου υποβλήθηκε σήμερα σε προγραμματισμένη θεραπεία για να αντιμετωπίσει μια υπερπλασία του προστάτη, είπε μια πηγή από τα ανάκτορα, έπειτα από την εισαγωγή του στο ίδιο νοσοκομείο, όπου η νύφη του Κέιτ αναρρώνει από μια επέμβαση

Το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει «σοβαρές ανησυχίες» μία ημέρα μετά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης που κάλεσε το Ισραήλ «να λάβει όλα τα μέτρα» για την αποφυγή γενοκτονίας στην Γάζα

Πυρκαγιά σε κατοικία στην περιοχή της Γουμένισσας, στο Κιλκίς, ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου 27-1-2024.

Για το περιστατικό υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με πέντε υδροφόρα οχήματα και 13 πυροσβέστες.

Από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός ατόμου.

Η Ιταλία αποφάσισε να αναστείλει τη χρηματοδότησή της προς την υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες (UNRWA), όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι.

Στόχος της έρευνας είναι η επίδραση που έχει η προσθήκη εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου στην καθημερινή διατροφή.

Κλινική δοκιμή με τον τίτλο “ EVOO for Brain Health” διενεργούν τρία πανεπιστήμια της Αμερικής, Auburn, Τemple και Yale School of Public Health, με θέμα την επίδραση του υψηλά φαινολικού ελαιολάδου σε γονιδιακές και μεταβολικές αλλαγές, σε υγιή άτομα, με οικογενειακό ιστορικό της νόσου Αλτσχάιμερ.

Οι θυελλώδεις άνεμοι έχουν προκαλέσει πτώσεις δέντρων και παράσυρση κάδων – Στις φωτογραφίες αποτυπώνεται η ορμή του ανέμου σε δέντρων επί της Βασιλίσσης Όλγας.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (27/1) σημειώθηκαν εννέα πτώσεις δέντρων στη Θεσσαλονίκη λόγω των ισχυρών ανέμων.