espa pkm

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2026, 11:02:50 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε ο αγώνας κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς ανάμεσα στον Απόλλωνα Μαυρονερίου και Αλέξανδρο Κιλκίς, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 4-1. Δύο τέρματα ο Χρήστος Γιατισάκης και από ένα οι Νίκος Μπελίτσας και Χρήστος Παπαδόπουλος. Είχε μειώσει προσωρινά σε 3-1 ο Αχιλλέας Αποστολίδης για τον Απόλλωνα.

Για την επόμενη αγωνιστική ο Αλέξανδρος Κιλκίς υποδέχεται την Μεγάλη Στέρνα στο Δημοτικό Στάδιο.

Ήδη το 2021, οι καλλιέργειες κόκας στη χώρα είχαν φθάσει τα 2.040.000 στρέμματα, επιφάνεια αυξημένη κατά 43% σε σχέση με το 2020 και επίσης ρεκόρ.

Η Κολομβία, στην πρώτη θέση παγκοσμίως ως προς την παραγωγή κοκαΐνης, κατέγραψε το 2022 νέα ρεκόρ όσον αφορά τόσο την ποσότητα της λευκής σκόνης που δυνητικά μπορούσε να παραχθεί όσο και την επιφάνεια των καλλιεργειών κόκας, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ο ΟΗΕ.

Τουλάχιστον 2.862 οι νεκροί στο Μαρόκο

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των θυμάτων του φονικού σεισμού στο Μαρόκο, την ώρα που τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να δίνουν μάχη με τον χρόνο για να εντοπίσουν επιζώντες στα ερείπια των κτιρίων που κατέρρευσαν.

Επί ποδός πολέμου βρέθηκε από το πρωί της Κυριακής το Νοσοκομείο Κιλκίς μόλις έγινε γνωστή η τραγική είδηση της σύγκρουσης του Ι.Χ. αυτοκινήτου με λεωφορείο επί της ΠΑΘΕ στο ύψος του Άσπρου με τους τέσσερις τελικά νεκρούς.
Το Νοσοκομείο Κιλκίς ανταποκρίθηκε άριστα στις αυξημένες ανάγκες περίθαλψης των τραυματιών, όλων από το λεωφορείο από τη Σερβία.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (12-98-2023)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (11-9-2018)

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν φαίνεται ότι αναχώρησε για τη Ρωσία για συνάντηση κορυφής με τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, όπως μετέδωσε σήμερα το νοτιοκορεατικό δίκτυο YTN, επικαλούμενο ανώνυμη υψηλόβαθμη κυβερνητική πηγή.

Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 15:14

Μαρόκο: Στους 2.497 οι νεκροί από τον σεισμό

Πόσοι είναι οι τραυματίες σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών.

Χιλιάδες είναι οι νεκροί του φονικού σεισμού που έπληξε το Μαρόκο νοτιοδυτικά της πόλης του Μαρακές. Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους ανέρχονται σε 2.497.

Στον αγιασμό του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς παραβρέθηκε ο βουλευτής και Κοινοβουλευτικός Υπεύθυνος Παιδείας ΠΑΣΟΚ Στέφανος Παραστατίδης, ο οποίος τόνισε:

"Σήμερα κάνετε μία νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα. Το πρώτο που θα ήθελα να σκεφτούμε όλοι μαζί είναι ότι αυτή η νέα σχολική χρονιά δεν ξεκίνησε εξίσου για όλα τα παιδιά. Δίπλα μας, στη Θεσσαλία, υπάρχουν παιδιά που έχουν χάσει τους γονείς τους, τα σπίτια τους, τα πράγματά τους, τις τσάντες και τα μολύβια τους.

Στους Αγιασμούς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 45ο δημοτικό σχολείο στην οδό Ολυμπιάδος, ( το σχολείο που τελείωσε ο ίδιος και τα παιδιά του) στο 50ο δημοτικό σχολείο στους Αγίους Αναργύρους, στο 11ο ειδικό δημοτικό σχολείο εντός του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» και στο 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο έδωσε το «παρών» ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης.