Η κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν συνδέει τις πωλήσεις των μαχητικών αεροσκαφών F-16 στην Τουρκία με την επικύρωση από την Άγκυρα της υποψηφιότητας της Σουηδίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ και αυτό “ενοχλεί πολύ” την χώρα του, δήλωσε την Κυριακή (10/09) ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ερντογάν: «Ξεχωριστά θέματα η ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και η πώληση F-16 από τις ΗΠΑ»
Νιγηρία: Τουλάχιστον 26 άνθρωποι πνίγηκαν από ανατροπή πλοιαρίου σε λίμνη
Τουλάχιστον 26 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι αγνοούνται μετά την ανατροπή ενός πλοιάριου σε λίμνη που σημειώνεται σήμερα, Κυριακή στη βόρεια κεντρική Νιγηρία, δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι, στο δεύτερο παρόμοιο πολύνεκρο ναυάγιο που συμβαίνει στην περιοχή τους τελευταίους 3 μήνες
Ζελένσκι: «Οι ουκρανικές δυνάμεις προχωρούν ανεξάρτητα του τι λέει ο οποιοσδήποτε»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα πως τα στρατεύματα του Κιέβου «προχωρούν» στην αντεπίθεσή τους εναντίον των ρωσικών δυνάμεων, απορρίπτοντας τις επικρίσεις Δυτικών αξιωματούχων που λένε πως η χώρα ανακτά έδαφος με πολύ αργούς ρυθμούς
Με το "Κιλκίς Μπροστά" και τον Δ. Κυριακίδη και η ηθοποιός/σκηνοθέτιδα Μαρία Ζήση, υποψήφια στην Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς
Με το "Κιλκίς Μπροστά" και τον Δ. Κυριακίδη και η ηθοποιός/σκηνοθέτιδα Μαρία Ζήση, υποψήφια στην Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς. Η κα Ζήση είναι απόφοιτη Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης με πρόσφατη δουλειά της το επιτυχημένο ανέβασμα του «Μάρτυρα Κατηγορίας» της Αγκάθα Κρίστι στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.
Ευχές Χρήστου Γκουντενούδη για την νέα σχολική χρονιά
Εύχομαι σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, καλή νέα σχολική χρονιά, με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα και τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς!
Ελπίζοντας οι αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες να έχουν μεριμνήσει για την επάρκεια της όλης εκπαιδευτικής διαδικασίας εν μέσω των δυσκολιών που ανέκυψαν, η εκπαίδευση οφείλει να παραμένει απαλλαγμένη από έγνοιες, ώστε να μπορέσουν μαθητές κι εκπαιδευτικοί να αφοσιωθούν με την προσήκουσα επιμέλεια που απαιτείται, στα καθήκοντα τους.
Ισραήλ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος διαδηλωτών στο Τελ Αβίβ (Vid)
Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος διαδηλωτών που είχαν αποκλείσει κεντρικό δρόμο στο Τελ Αβίβ το Σάββατο (9/9), στο τέλος μιας μαζικής διαδήλωσης κατά της δικαστικής αναθεώρησης της κυβέρνησης
Βρετανία: Άφησαν επιβάτη εκτός πτήσης επειδή το αναπηρικό του αμαξίδιο ήταν πολύ μεγάλο
Επιβάτης κατήγγειλε τη Ryanair, υποστηρίζοντας ότι δεν τον άφησε να επιβιβαστεί, εξαιτίας ότι του μεγέθους του αναπηρικού αμαξιδίου του, καθώς κρίθηκε πολύ μεγάλο για το αεροπλάνο
Συγκεκριμένα, ο Ian St John, ο οποίος υποστηρίζει ότι έφτασε μάλιστα στο αεροδρόμιο πέντε ώρες πριν από την πτήση του, αναφέρει ότι ενημερώθηκε από το προσωπικό του αεροδρομίου Swissport στην πύλη αναχώρησης ότι το αναπηρικό του αμαξίδιο είχε μεγαλύτερες διαστάσεις από ότι ενδείκνυται για την πτήση.
Σεισμός στο Μαρόκο: Επέστρεψαν στην Ελλάδα 108 Έλληνες
Επέστρεψαν σήμερα από το Μαρακές στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι 108 επιβάτες της ειδικής πτήσης επαναπατρισμού της Aegean, η οποία δρομολογήθηκε χθες από την εταιρεία σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών
87η ΔΕΘ: Πρωτοβουλία για τους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία και τους πυροπαθείς του Έβρου – Αφιερωμένο στον κόσμο που δοκιμάζεται το συναυλιακό πρόγραμμα
Η ΔΕΘ-HELEXPO καλεί τον κόσμο να επισκεφθεί την έκθεση και να συνδράμει την πρωτοβουλία της
Υπέρ των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία και τις πυρκαγιές στον Έβρο θα διαθέσει η ΔΕΘ- HELEXPO το 10% των εσόδων από τα εισιτήρια της 87 ης ΔΕΘ, με ελάχιστο ποσό τις 100.000 ευρώ, ενώ το πρόγραμμα των Music Events Live, που ξεκινά αύριο και θα πραγματοποιηθεί κανονικά, θα είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που βίωσαν και βιώνουν δραματικές στιγμές.
Θεσσαλονίκη: Δείτε γιατί δεν ξεκινούν τη μεταφορά μαθητών οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων
Την πρόθεσή τους να μην ξεκινήσουν από αύριο τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, γνωστοποιούν με σημερινή τους ανακοίνωση τα μέλη του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας και Θράκης, αντιδρώντας σε διευκρινιστικό έγγραφο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, σχετικά με τη συγκεκριμένη δραστηριότητά τους.