espa pkm

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2026, 4:42:02 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Βιομηχανία Τροφίμων με έδρα το Κιλκίς επιθυμεί να προσλάβει άτομα για πλήρη απασχόληση στη γραμμή συσκευασίας, στην Τεχνική Υποστήριξη και στον Χειρισμό της γραμμής παραγωγής(Control room) του Εργοστασίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση: Να μπορούν να εργασθούν σε βάρδιες.

Δεξιότητες: Ομαδικό πνεύμα εργασίας, ζήλο για την εργασία, Άδεια οδήγησης ΙΧ αυτοκινήτου.

Ευχές - Πάσχα 2023, από τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη

Στις ενορίες Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Δημητρίου της πόλης του Κιλκίς παραδόθηκαν σήμερα σε επαρκείς ποσότητες τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης, που συγκέντρωσε με πρωτοβουλία του ο Δήμος Κιλκίς, για την ενίσχυση των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη σας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Χαρίτωνα Παπαδόπουλου με τίτλο «Μηχανές», τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 και ώρα 19:00 στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης Κιλκίς.

Ζωγράφος, γλύπτης, χαράκτης, σκηνογράφος-ενδυματολόγος, μέλος και συνεργάτης της Τέχνης ο Χαρίτων παρουσιάζει τη νέα του εικαστική δουλειά, που αποτελείται από 103 έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και σχεδίου και τα οποία καλύπτουν μια περίοδο αναζήτησης 10 ετών.

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 4 έως τις 10 Απριλίου 2023, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 23 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στην Αμαλιάδα, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα», «Under 2,5» & «Νo Goal» σε 11 αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας και της Ουγγαρίας, τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας και της Ελβετίας και την τρίτη κατηγορία της Γαλλίας και κέρδισε 21.107,16 ευρώ.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε σήμερα στη Νέα Υόρκη προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας για απάτη στον επιχειρηματικό όμιλό του, τον Trump Organization, μία εβδομάδα μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του για άλλη υπόθεση.

Στην απολογία του, ο νεαρός σπουδαστής ομολόγησε την πράξη του και ζήτησε συγγνώμη – «Φοβήθηκα όταν έκλεισε την πόρτα. Ήταν λάθος μου. Δεν το έκανα από μαγκιά, ήταν βλακεία μου».

Το πρόσωπο που διέρρευσε διαβαθμισμένα, αμερικανικά έγγραφα, τα οποία προκάλεσαν ένταση στις σχέσεις των ΗΠΑ με συμμαχικές τους χώρες και ανησυχία για την εθνική ασφάλεια, είναι ένας νεαρός, ενθουσιώδης με τα όπλα που εργάζεται σε στρατιωτική βάση, ανέφερε σε άρθρο της χθες Τετάρτη η αμερικανική εφημερίδα Washington Post.

Ρωσική νάρκη εξερράγη κοντά στην αίθουσα των γεννητριών του πυρηνικού σταθμού της Ζαπορίζια, ανακοίνωσε η ουκρανική κρατική εταιρεία Energoatom, διαχειρίστρια του σταθμού.

«Σύμφωνα με πηγές, έκρηξη σημειώθηκε κοντά στο μηχανοστάσιο της μονάδες του τέταρτου αντιδραστήρα», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Energoatom, η οποία διευκρινίζει ότι μέλη των ρωσικών δυνάμεων, που κατέλαβαν πέρυσι τον τεράστιο πυρηνικό σταθμό της Ουκρανίας, είπαν στους εργαζόμενους ότι «εξερράγη δική τους νάρκη».

Διόλου απίθανη δεν θα πρέπει να θεωρείται μία νέα κρίση σχετικά με την εξαγωγή σιτηρών από την Ουκρανία, καθώς η Ρωσία απειλεί ότι θα μπλοκάρει τέτοιου είδους κινήσεις εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά της.