Για ακόμη μια φορά, τη δέκατη από την αρχή των κινητοποιήσεων, τα γαλλικά εργατικά συνδικάτα καλούν αύριο Τρίτη τους εργαζόμενους σε απεργία και διαδηλώσεις κατά της αναμόρφωσης του συνταξιοδοτικού συστήματος.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Γαλλία: Τα εργατικά συνδικάτα καλούν αύριο Τρίτη τους εργαζόμενους σε απεργία και διαδηλώσεις για το συνταξιοδοτικό
Στη Ζαπορίζια ο Ζελένσκι – Βραβεία στην υπηρεσία ασφαλείας της Ουκρανίας
Βραβεία στον στρατό απένειμε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά την επίσκεψή του στη Ζαπορίζια.
Τη Ζαπορίζια επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Σύμφωνα με το γραφείο του προέδρου, ο Ζελένσκι «επισκέφτηκε προηγμένες θέσεις στην περιοχή της Ζαπορίζια, ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή κατάσταση και απένειμε βραβεία στον στρατό».
Γκάνα: Εννέα νεκροί από τη σύγκρουση δύο λεωφορείων
Εννέα νεκροί είναι ο απολογισμός της μετωπικής σύγκρουσης δύο λεωφορείων στο νότιο τμήμα της Γκάνας, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.
Το δυστύχημα σημειώθηκε την Κυριακή στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την πρωτεύουσα Άκρα με το Κουμάσι.
Νότια Αφρική: Πυρκαγιά σε παραγκούπολη του Κέιπ Τάουν
Περισσότεροι από 200 άνθρωποι υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής σε παραγκούπολη του Κέιπ Τάουν, στη Νότια Αφρική.
Ανησυχία εκφράζει ο Λευκός Οίκος για την πολιτική κρίση στο Ισραήλ
Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις και οι επικρίσεις κατά του Βενιαμίν Νετανιάχου.
Tην ανησυχία τους εκφράζουν οι ΗΠΑ για τις εξελίξεις στο Ισραήλ, με τον Λευκό Οίκο να προχωρά σε ειδική ανακοίνωση.
Θεσσαλονίκη: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Σ. Κουπελόγλου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Ελληνικής Λύσης κ. Συμεών Κουπελόγλου στη Σταυρούπολη.
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κετικίδης
Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο στον υποψήφιο βουλευτή την έμπρακτη στήριξή του προς το πρόσωπό του.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (28-3-2023)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (28-3-2023)
Επίθεση Καλίν σε Μενέντεζ: «Έχτισε την καριέρα που έχει, με στόχο μόνο να εναντιωθεί κατά της Τουρκίας»
«Στις συναντήσεις μου στη Γερουσία, ο Μενέντεζ απέφυγε να συναντηθεί μαζί μας» σήλωσε ο Ιμπραχίμ Καλίν.
Νέα επίθεση στον Αμερικανό γερουσιαστήΡόμπερτ Μενέντεζ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν.
Η Άγκυρα ζητάει εξηγήσεις από τον πρέσβη της Γαλλίας για τους Κούρδους στη γαλλική Βουλή
Η γαλλική Βουλή υποδέχθηκε μέλη των Κούρδων της βόρειας Συρίας, με αποτέλεσμα την αντίδραση της Τοουρκίας.
Εστία αντιπαράθεσης άνοιξε και πάλι ανάμεσα σε Παρίσι και Άγκυρα.
Βρετανία: Ο Χάμζα Γιούσαφ, νέος ηγέτης του SNP και αύριο αναμένεται ότι θα εκλεγεί πρωθυπουργός της Σκωτίας
Τα μέλη του σοσιαλδημοκρατικού, αυτονομιστικού Σκωτικού Εθνικού Κόμματος επέλεξαν σήμερα τον 37χρονο Χάμζα Γιούσαφ για να διαδεχθεί τη Νίκολα Στέρτζον στην ηγεσία του κόμματος.
Ο Γιούσαφ ήταν στενός συνεργάτης της Στέρτζον, που του είχε αναθέσει το υπουργείο Υγείας στην κυβέρνησή της.