espa pkm

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2026, 3:26:49 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τα ξύλα φλέγονται, θα γίνουν πυρωμένα κάρβουνα και οι άνθρωποι που χορεύουν τριγύρω τους, ξυπόλυτοι, με εικονίσματα και μαντήλια στα χέρια, θα αρχίσουν να πυροβατούν, να πατούν με γυμνά τα πέλματά τους πάνω στα πυρακτωμένα κάρβουνα…

Κλειστό θα παραμείνει από σήμερα έως και τη Δευτέρα το πάρκο του ζωολογικού κήπου του Δήμου Θεσσαλονίκης, για να εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης, έπειτα από τις φθορές σε ηλεκτρολογικό υλικό και σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις τις οποίες προκάλεσαν άγνωστοι που έκλεψαν από τον χώρο καλώδια.

Η εταιρία SPM Real Estate ΙΚΕ έχει αποκτήσει το 50% των μετοχών των Μύλων Αλλατίνη μετά την ολοκλήρωση του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού σήμερα το μεσημέρι της Τετάρτης.

Το Επιμελητήριο Κιλκίς ενημερώνει τα μέλη του ότι από 13.01.2023 (ΦΕΚ11/Β/9-1-2023) τέθηκε σε εφαρμογή η δυνατότητα έναρξης ατομικής επιχείρησης μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης του Δημοσίου gov.gr και ειδικότερα μέσα από τον σύνδεσμο:

https://www.gov.gr/ipiresies/epikheirematike-drasterioteta/enarxe-kai-luse-epikheireses

«Ό,τι κάνουμε σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, είναι μια προσπάθεια να σταματήσουμε αυτόν τον πόλεμο» ανέφερε ο Ρώσος πρόεδρος.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανέφερε σήμερα σε συνάντηση που είχε με βετεράνους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και κατοίκους του πολιορκημένου Λένινγκραντ, ότι οι εχθροπραξίες πλήρους κλίμακας στο Ντονμπάς δεν έχουν σταματήσει από το 2014 και όλες όλες οι ρωσικές ενέργειες συμπεριλαμβανομένης και της εισβολής του Φεβρουαρίου, έχουν ως σκοπό να σταματήσουν τον πόλεμο.

Για συνωμοσία, διαφθορά και ξέπλυμα χρημάτων κατηγορείται η λογίστρια του Παντσέρι.

Η λογίστρια του πρώην ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντσέρι, ενός από τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου Qatargate, συνελήφθη από εισαγγελείς στο Μιλάνο βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε σήμερα από Βέλγους εισαγγελείς.

Οι περισσότερες έγιναν μετά που άρχισε ο πόλεμος.

Περισσότερες από 2.000 κυβερνοεπιθέσεις δέχτηκε η Ουκρανία κατά τη διάρκεια του 2022 οι περισσότερες από τη Ρωσία, σύμφωνα με αξιωματούχο από το Κίεβο ο οποίος επιτέθηκε στη Μόσχα για κυβερνοεπίθεση η οποία πήγε πίσω τη συνέντευξη Τύπου.

Αυξητική τάση σημειώνει τα τελευταία χρόνια το Σύνδρομο Διαβητικού Ποδιού, το οποίο είναι μια από τις πιο σημαντικές επιπλοκές της νόσου του σακχαρώδη διαβήτη.

Την ευκαιρία να αποκτήσουν το δικό τους σπιτικό έχουν άστεγοι από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Θεσσαλονίκης, μέσα από το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία», που υλοποιείται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τις οργανώσεις ΑΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων και την PRAKSIS – Προγράμματα Ανάπτυξης Κοινωνικής Στήριξης και Ιατρικής Συνεργασίας, με τη χρηματοδότηση του υπουργείου Εργασίας μέσω του ΟΠΕΚΑ.

Οπλισμένος άνδρας περνάει την πύλη του μεγάρου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και αρχίζει να πυροβολεί αδιακρίτως τραυματίζοντας όσους και όσες αστυνομικούς βρίσκονταν μπροστά του πριν, τελικά, στρέψει το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονήσει.