espa pkm

Παρασκευή, 1 Μαΐου 2026, 2:34:05 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε την κατάργηση του ειδικού καθεστώτος που απολάμβαναν οι Ουκρανοί στη Γερμανία, με την απόφαση να προέρχεται από τους κυβερνητικούς εταίρους CDU/CSU και SPD, στο πλαίσιο της προγραμματικής τους συμφωνίας, όπως μετέδωσε η εφημερίδα BILD.

Το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό σύνολο «η πόλις», παρουσιάζει για πέμπτη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Κόμικς «COMICSVILLE» με την αιγίδα και την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Κιλκίς.

Η εικόνα που διαμορφώνεται για την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στο αγροτικό πετρέλαιο για το 2025, συνεχίζει να είναι απογοητευτική και αποκαλυπτική της κυβερνητικής αδιαφορίας για τον αγροτικό κόσμο.

Σε 29 συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί στην ελεγχόμενη Δομή Προσωρινής Φιλοξενίας Αιτούντων Ασύλου Σιντικής Σερρών, έπειτα από επεισόδια που προκάλεσαν ομάδες νεαρών αλλοδαπών στους χώρους της δομής.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, σε συνεργασία με το Δίκτυο Στήριξης Κακοποιημένων Γυναικών “Νέα Ζωή”, σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα:

«Γυναίκες απέναντι στη βία και την προκατάληψη»

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (13-11-2025)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς στις 13-11-2020

Η Δόξα Χέρσου κατάφερε να εξασφαλίσει το προβάδισμα ώστε να βρεθεί σστον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς, παίρνοντας την εκτός έδρας νίκη επότου Ατρόμητου Παλαιού Αγιονερίου με σκορ 0-1.

Περίπου 3.000 αγελάδες, προερχόμενες από την Ουρουγουάη, παραμένουν εδώ και τρεις εβδομάδες μέσα σε ένα φορτηγό πλοίο, στα ανοιχτά της Τουρκίας, λόγω έλλειψης υγειονομικών και εμπορικών πιστοποιητικών, σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές.

Ο Λευκός Οίκος κατηγόρησε σήμερα τους Δημοκρατικούς ότι κατασκεύασαν μια «πλαστή αφήγηση» μετά τη δημοσιοποίηση, από Δημοκρατικούς βουλευτές, ενός email του 2019, στο οποίο ο Τζέφρι Έπστιν ισχυρίζεται ότι ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «γνώριζε για τα κορίτσια».