Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ανοιχτή η αγορά του Κιλκίς 28 Νοεμβρίου
Τιμώντας πάντοτε την μεγαλοπρεπή εορτή των Πέντε και Δέκα Ιερομαρτύρων, Πολιούχων της πόλης μας και παράλληλα υπηρετώντας τις ανάγκες των καταστημάτων μας, ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς, για πρώτη φορά, λόγω της ιδιαιτερότητας της ημέρας, Παρασκευής 28 Νοεμβρίου 2025 που συμπίπτει με την Black Friday πήρε την απόφαση, ύστερα και από τις απαραίτητες κινήσεις που διενήργησε, τα καταστήματα της πόλης να λειτουργήσουν την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου μετά την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, από τις 12:00 έως τις 21:00.
Συλλυπητήριο της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς για την απώλεια του Γεώργιου Δαμιανίδη
Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον Γεώργιο Δαμιανίδη, πρώην Δήμαρχο Πολυκάστρου και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης.
Συλλυπητήριο μήνυμα του Βουλευτή Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη για την απώλεια του Γεώργιου Δαμιανίδη
Με λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια του Γιώργου Δαμιανίδη, πρώην Δημάρχου Πολυκάστρου, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με ήθος και ευθύνη την τοπική κοινωνία του Πολυκάστρου από διάφορες θέσεις.
Τοποθέτηση του Δημάρχου Παιονίας Κωνσταντίνου Σιωνίδη στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ
Σε συνέχεια της περσινής μου τοποθέτησης συνεχίζω να εκφράζω την έντονη ανησυχία μας για ακόμη μία φορά για το φαινόμενο της ερημοποίησης των ακριτικών περιοχών και ιδιαίτερα των χωριών του Δήμου Παιονίας.
Διακοπή ρεύματος την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου σε οικισμό του Κιλκίς
Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στις εξής περιοχές:
Διακοπή ρεύματος την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου σε οικισμό της Παιονίας
Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στις εξής περιοχές:
Ολοκληρώθηκε ο εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ του Δήμου Παιονίας
Ολοκληρώθηκε ο εκσυγχρονισμός των τεσσάρων ΚΕΠ του Δήμου Παιονίας, σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Το έργο, προϋπολογισμού 54.555,51€, χρηματοδότησε το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Γιώργος Δαμιανίδης με την τεράστια προσφορά στην κοινωνία της Παιονίας
Ένας από τους εμβληματικότερους πολίτες του Πολυκάστρου, ο Δήμαρχος, επιχειρηματίας, ποδοσφαιρικός και αθλητικός παράγων Γιώργος Δαμιανίδης έφυγε από τη ζωή, το βράδυ της Τρίτης 11 Νοεμβρίου 2025 σε ηλικία 83 ετών.
Δήμος Παιονίας: Συνεργασία του Δήμου με ΕΟΔΥ για δράσεις πρόληψης υγείας
Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών και Παιδείας του Δήμου, μέσω του Τμήματος Προστασίας Τρίτης Ηλικίας και Φροντίδας Οικογένειας, και το πρόγραμμα Β.Σ.Σ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τις Κινητές Ομάδες Υγείας (Κ.Ομ.Υ.) του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο δράσεων πρόληψης και προαγωγής της υγείας των πολιτών.
Οδηγίες από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς για την προστασία του ζωικού πληθυσμού από τον καταρροϊκό πυρετό
Κατόπιν της επιβεβαίωσης εστιών Καταρροϊκού Πυρετού στην Ελλάδα, οι οποίες οφείλονται σε προσβολή ευαίσθητων ειδών από τους ορότυπους 8 και 3 του ιού, ανάλογα με την περιοχή και στα πλαίσια της προσπάθειας να προστατευτεί το ζωικό κεφάλαιο της περιοχής μας, σας ενημερώνουμε ότι: