espa pkm

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2026, 8:14:50 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Κοντά στο ένα ευρώ, αν και ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί το ακριβές ύψος του, αναμένεται το ενιαίο εισιτήριο για τη χρήση του μετρό Θεσσαλονίκης, το οποίο είναι ένα απόλυτα βιώσιμο έργο και θα παραδοθεί για χρήση στους πολίτες στο σύνολό του, συμπεριλαμβανομένου και του σταθμού Βενιζέλου, τέλος του 2023.

Η Κομισιόν επεξεργάζεται πλαφόν ύψους 200 ευρώ ανά μεγαβατώρα στην τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας για παραγωγούς εκτός φυσικού αερίου, ως μέρος των προσπαθειών για την καταστολή της ενεργειακής κρίσης της ΕΕ.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε ότι η χώρα θα σταματήσει τις προμήθειες πετρελαίου και φυσικού αερίου, στην περίπτωση που επιβληθούν πλαφόν στην τιμή.

Την οργή τους εξέφρασαν χθες αθλητικοί σύλλογοι και εκπαιδευτικά ιδρύματα στη Γαλλία μετά την απόφαση της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο σε 30 πισίνες λόγω ενεργειακού κόστους.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Παύλου Μελά αποτελεί ένα σημαντικό τμήμα της αλληλέγγυας παιδείας που γεννήθηκε μέσα στην κρίση και υποστηρίζεται εξ ολοκλήρου από το Τμήμα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Έφτασαν στη χώρα μας τα νέα εμβόλια κατά του κορονοϊού

Στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη έχουν φτάσει οι πρώτες 120.000 δόσεις από τα επικαιροποιημένα εμβόλια της Pfizerτα οποία καλύπτουν τις υποπαραλλαγές της μετάλλαξης Όμικρον.

Τις Υποδομές, την Υγεία και την Πρόνοια, την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία καθώς και τις Αναπλάσεις αφορούν τα 30 και πλέον projects και παρεμβάσεις που θα γίνουν στην συμπρωτεύουσα μέχρι το 2030.

Τη δυνατότητα να δεσμεύουν αριθμό προτεραιότητας για εξυπηρέτηση με φυσική παρουσία σε 31 ΚΕΠ της χώρας έχουν πολίτες και επιχειρήσεις. Πρόκειται για το KEP-ePass, το οποίο είναι διαθέσιμο μέσω του rantevou.kep.gov.gr και αποσκοπεί στην ταχύτερη, απλούστερη και καλύτερη εξυπηρέτηση από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά ο Αντιπεριφερειάρχης  Α. Βεργίδης, η διοικητική διευθύντρια Γ. Κυρλαγκίτση και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Διευθύντρια Άννα Ραπτοπούλου, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΕΠΑΛ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ εκφράζουν από καρδιάς τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2022 και την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της Πατρίδας μας.