espa pkm

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2026, 7:18:51 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ρίσι Σουνάκ και Λιζ Τρας διεκδικούν τη θέση του Μπόρις Τζόνσον

Αδειάζει η κλεψύδρα μέχρι ο Μπόρις Τζόνσον να αποχωρήσει από τον πρωθυπουργικό θώκο και να τον διαδεχτεί ο νέος ηγέτης των Συντηρητικών, τον Σεπτέμβριο, ύστερα από μια θυελλώδη θητεία που σημαδεύτηκε από πολιτικά λάθη και σκάνδαλα.

Πρόκειται για τη χειρότερη ημέρα για την Wall Street από το Ιούνιο

Ισχυρές απώλειες σημείωσαν τη Δευτέρα οι δείκτες της Wall Street, με τον βιομηχανικό δείκτη να καταγράφει τη χειρότερη ημέρα από τον Ιούνιο και τις τεχνολογικές μετοχές να δέχονται έντονες πιέσεις, καθώς οι επενδυτές αναμένουν νέες αυξήσεις επιτοκίων από τις κεντρικές τράπεζες, εν μέσω του επίμονα υψηλού πληθωρισμού και παρά τις ανησυχίες για την οικονομία.

Νέα θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε βιντεοσκοπημένο μήνυμα της Τζόρτζια Μελόνι, προέδρου των ακροδεξιών Αδελφών της Ιταλίας αλλά και ένα «tweet» του ίδιου του κόμματος

Mε αναφορά της στην ανάγκη να στηριχθεί η δυνατότητα άθλησηςτων νέων, η Τζόρτζια Μελόνι συμπεριέλαβε την ανορεξία, τη βουλιμία και τις αυτοκαταστροφικές τάσεις στις «συμπεριφορές που δεν σέβονται τους κανόνες της κοινωνίας».

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB)

Βίντεο με την φερόμενη ως δράστιδα της δολοφονικής επίθεσης κατά της κόρης του Αλεξάντρ Ντούγκιν, Ντάρια, έδωσε στη δημοσιότητα η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB).

Ο πυρηνικός σταθμός της Ζαπορίζια κατελήφθη από τα ρωσικά στρατεύματα τον Μάρτιο

Η Ρωσία ζήτησε σήμερα την σύγκληση αύριο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ σχετικά με το θέμα του πυρηνικού σταθμού της Ζαπορίζια, μετέδωσε το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA, επικαλούμενο τον αναπληρωτή Πρέσβη της Ρωσίας στον ΟΗΕ Ντμίτρι Πολιάνσκι.

Ο Τούρκος πρόεδρος μίλησε για ακόμη μία φορά για τα σχέδιά του σχετικά με τις έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο

Τις διαθέσεις του για τις έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο, έδειξε για άλλη μια φορά ο Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε συνεδρίαση του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας.

Για άσκηση βίας σε βάρος της 41χρονης, πρώην συζύγου του, συνελήφθη 39χρονος, αστυνομικός στο επάγγελμα.

Το περιστατικό έγινε έξω από το  νοσοκομείο “ Γ. Γεννηματάς”, στη Θεσσαλονίκη.

Φωτιά σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου ξέσπασε πριν από λίγο, στην οδό Μπότσαρη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Πυροσβεστική επιχειρεί με 6 οχήματα και 15 πυροσβέστες, ενώ στο σημείο βρίσκονται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της ΕΛΑΣ.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της ΕΛΑΣ

Μετά από μία ώρα επιχείρησης της πυροσβεστικής έσβησε η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Μπότσαρη.

Στην Νέα Πέραμο του δήμου Παγγαίου, του νομού Καβάλας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, η 16η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, την οποία διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της ΠΟΕ, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων (ΣΠΟΣ) Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.