espa pkm

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2026, 12:41:24 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

O σεισμός είχε εστιακό βάθος 30 χιλιομέτρων. Δεν υπήρξε κίνδυνος για την πρόκληση τσουνάμι μετά από το σεισμό

Σεισμική δόνηση 6,8 βαθμών έγινε στην περιοχή των Νήσων Κερμαντέκ στον Ειρηνικό Ωκεανό, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC).

Όπως μιλάνε και φωνάζουν και οι τρεις, η γυναίκα ξαφνικά χαστουκίζει τον εργαζόμενο της αεροπορικής, ο οποίος γίνεται έξαλλος και μοιάζει μαινόμενος

Καθόλου καλή κατάληξη δεν είχε η λογομαχία που ξέσπασε μεταξύ μιας επιβάτιδας και ενός υπαλλήλου της Spirit Airlines.

Οι κίνδυνοι γύρω από τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια, στη νότια Ουκρανία, όπου η Μόσχα και το Κίεβο αλληλοκατηγορούνται εδώ και μια και πλέον εβδομάδα βομβαρδισμών.

Ο ηγέτης των Εργατικών Κιρ Στάρμερ αναμένεται να παρουσιάσει λεπτομέρειες των σχεδίων του αύριο

Το αντιπολιτευτικό Εργατικό Κόμμα της Βρετανίας θα καλέσει για το πάγωμα της οροφής στις τιμές της ενέργειας αυτό το φθινόπωρο, όπως δήλωσε μία πηγή του κόμματος, προκειμένου να βοηθήσει τους Βρετανούς να αντεπεξέλθουν σε μία νέα αναμενόμενη αύξηση στους λογαριασμούς της ενέργειας, που προκαλεί τη χειρότερη κρίση στην αύξηση του κόστους ζωής, εδώ και δεκαετίες.

Σε ιδιωτικούς χώρους μετατρέπουν οι αρμόδιες υπηρεσίες τις παραλίες της Χαλκιδικής, με τελευταίο παράδειγμα την παραλία Νέων Φλογητών.

Του Αλέξανδρου Παναγιωτίδη

Σα να μην έφταναν τα δεκάδες μπιτς μπαρ που δεσμεύουν χώρο από την αμμουδιά, και οι εκατοντάδες λουόμενοι που νομίζουν ότι η παραλία είναι τσιφλίκι τους δεσμεύοντας χώρο με την ομπρέλα τους, ήρθε η δέσμευση και της… θάλασσας.

Ο Σαλμάν Ρούσντι αποσυνδέθηκε από τον αναπνευστήρα και η κατάστασή του “ οδεύει προς την σωστή κατεύθυνση” σύμφωνα με τον πράκτορα του.

“Έχει αποσυνδεθεί από τον αναπνευστήρα.

Το περιστατικό βγήκε στην επιφάνεια τις τελευταίες ώρες, χάρη στον Francesco Emilio Borrelli, Περιφερειακό Σύμβουλο της Καμπανίας ο οποίος στηρίζει το ζευγάρι

Παραλίγο τραγωδία στο Σαλέρνο της Νοτίου Ιταλίας, όταν στις 6 Αυγούστου άνδρας μαχαίρωσε την κόρη του και την σχέση της εφόσον δεν ενέκρινε την ομοφυλοφιλία τους.

Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Σεισμική δόνηση 6,8 βαθμών έγινε στην περιοχή των Νήσων Κερμαντέκ στον Ειρηνικό Ωκεανό, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC).

Άλλες δέκα φορές θα επισκεφθεί την πόλη της Θεσσαλονίκης το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal, το οποίο αρχής γενομένης από την 1η Μαϊου φέτος μέχρι και σήμερα, έχει δέσει στο λιμάνι της πόλης 16 φορές.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας οι επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες, παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω αδυναμίας προσβασιμότητας της περιοχής

Υπό πλήρη έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά στη Σκάλα Ποταμιάς μετά τη μεγάλη αναζωπύρωση τα ξημερώματα του Σαββάτου που είχε ως αποτέλεσμα να καούν δασικές ορεινές εκτάσεις μέσα σε μια ιδιαίτερα δυσπρόσιτη περιοχή.