Η φωτιά ξέσπασε σε περιοχή με ξερά χόρτα
Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για φωτιά σε ξερά χόρτα κοντά στα διόδια των Μαλγάρων, στη Θεσσαλονίκη.
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για φωτιά σε ξερά χόρτα κοντά στα διόδια των Μαλγάρων, στη Θεσσαλονίκη.
Νέες καθυστερήσεις σημειώνονται στην κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, αυτή τη φορά ύστερα από πολλαπλή καραμπόλα που συνέβη στο ύψος της αερογέφυρας της Θέρμης, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.
Γράφει ο Αθανάσιος Τζούρτζος, Αντιδήμαρχος οικονομικών & διοικητικών υπηρεσιών δήμου Παιονίας.
Το σύγχρονο μοντέλο ανάπτυξης του τουρισμού (μαζικός τουρισμός) έχει οδηγήσει σε υποβάθμιση του δομημένου φυσικού και κοινωνικού περιβάλλοντος.
Ταξιδιώτης που έφθασε στην Αυστραλία από την Ινδονησία καλείται να πληρώσει πρόστιμο σχεδόν 2.000 δολαρίων ΗΠΑ, καθώς διαπιστώθηκε από τη συνοριοφρουρά πως είχε δύο McMuffins κι ένα κρουασάν με ζαμπόν στο σακίδιο πλάτης του.
Άμεσα συνελήφθησαν από την Ασφάλεια του ΑΤ Παιονίας τέσσερα άτομα για ανθρωποκτονία και ληστεία. Μαζί με συνεργούς τους επιτέθηκαν σε 4 άτομα σε περιοχή του Κιλκίς με σκοπό να τους ληστέψουν. Χρησιμοποιώντας ξύλινα ρόπαλα προκάλεσαν τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός ατόμου.
Τεταμένο είναι το κλίμα στο Κόσοβο με την απόφαση της Πρίστινας να αντικαταστήσει τις σερβικές πινακίδες κυκλοφορίας και τα σερβικά διπλώματα.
Όπως ανακοίνωσε η Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης την Δευτέρα 1/8/22, από τις 09:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης παροχομέτρου , που αφορούν στο SCADA Ύδρευσης στην δεξαμενή Καλαμαριάς του Δήμου Καλαμαριάς.