Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Απαγχoνισμός γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Την υπόθεση αναλαμβάνει το ανθρωποκτονιών
Συγκίνησε η παράσταση ‘’Νόστος ρίζα μ και κλαδί μ’’ στο Θέατρο Λόφου του Κιλκίς
Όλη η ιστορία του ματωμένου Πόντου πέρασε σαν αστραπή σε μια θεατρική παράσταση. Με τον πόνο της προσφυγιάς να πετρώνει την ψυχή, με γλυκόπικρες ανάσες ζωής, με την άρνηση του ξεριζωμού από το ‘’νόστιμο ήμαρ’’, με την ελπίδα που γεννά κάθε νέα αρχή.
Νέα διοίκηση στον ΕΕΣ Κιλκίς με την Αικατερίνη Φραγγίδου και πάλι στο τιμόνι του δραστήριου και πολύτιμου φορέα
Μακρόν: Ικανοποιημενος από τη λήψη πρόσθετων μέτρων κατά της Ρωσίας από την ΕΕ
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους λίγο μετά το τέλος της σημερινής συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έκτο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας που όπως είπε προβλέπει την λήψη μέτρων κατά ακόμη 80 ρώσων ολιγαρχών, κατά τριών ρωσικών τηλεοπτικών σταθμών και κατά της μεγαλύτερης ρωσικής τράπεζας.
Γερουσιαστής Μενέντεζ: «Απαράδεκτη» η παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας
Την αντίθεσή του στην πώληση νέου στρατιωτικού εξοπλισμού στην Τουρκία, εξέφρασε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ, υπενθυμίζοντας ότι η συγκεκριμένη επιτροπή καλείται να παίξει ένα σημαντικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία.
Σύνοδος Κορυφής: Ανάγκη για μια ισχυρότερη ΕΕ στον τομέα της ασφάλειας και της άμυνας
Ο επιθετικός πόλεμος της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας έχει προκαλέσει μεγάλη αλλαγή στο ευρωπαϊκό στρατηγικό περιβάλλον της EΕ και έχει δείξει την ανάγκη για μια ισχυρότερη και πιο ικανή ΕΕ στον τομέα της ασφάλειας και της άμυνας, αναφέρουν τα συμπεράσματα της συνόδου κορυφής.
Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Απαγχονισμένος βρέθηκε στην επιχείρησή του γυμναστής (vid)
Απαγχονισμένος βρέθηκε ένας 50χρονος άνδρας το μεσημέρι της Τρίτης μέσα σε γυμναστήριο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας
Συγκεκριμένα, περίπου στις 3 το μεσημέρι, στην οδό Γαμβέτα πελάτισσα του γυμναστηρίου εντόπισε τον άνδρα και κάλεσε αμέσως τις αστυνομικές αρχές.
Απαγχoνισμός Θεσσαλονίκη: «Είχε προβλήματα καθημερινότητας όπως όλοι μας», αναφέρουν παιδικοί φίλοι (vid)
Σοκαρισμένοι εμφανίζονται οι παιδικοί φίλοι του αδικοχαμένου άνδρα στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος βρέθηκε απαγχoνισμένος στην επιχείρηση του.
Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας
Όχι στο κάπνισμα, Ναι στη Ζωή, το μήνυμα ενημερωτικής εκδήλωσης στο Κιλκίς για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος
Μαθήματα αγάπης για τη ζωή παρέδωσαν στα παιδιά σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, Δήμος Κιλκίς και Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς σε μια κοινή προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τις βλαβερές συνέπειες που έχει το κάπνισμα στην υγεία και στην ίδια τους τη ζωή.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (1-6-2022)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (1-6-2022)