espa pkm

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2026, 2:25:51 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης είναι και η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος

Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας

Στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί και πολίτες θα παίξουν μπάσκετ στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, το Σαββατοκύριακο

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί, στην πλατεία Αριστοτέλους, με κεντρικό μήνυμα «ο αθλητισμός ενώνει».

H 20χρονη είχε εξαφανιστεί από την περιοχή του Βαρδάρη με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να δημοσιεύει τα στοιχεία της.

Λήξη συναγερμού για την περιπέτεια της 20χρονης Κόρα Ο Κόνορ τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στη Θεσσαλονίκη, ενημερώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Δύο ανήλικα κορίτσια έπεσαν το μεσημέρι στον Θερμαϊκό, στην περιοχή της Νέας Παραλίας, στη Θεσσαλονίκη

Στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος, καθώς και όχημα του Λιμενικoύ Σώματος. Τα δύο κορίτσια βγήκαν μόνα τους από τη θάλασσα και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Αισθάνομαι έντονα την ανάγκη να ευχαριστήσω, δημόσια και από καρδιάς τον συνοδοιπόρο στην  τοπική αυτοδιοίκηση, κ. Γιάννη Αλίρη, ο οποίος αποφάσισε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποσυρθεί από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας πριν από τη λήψη της θητείας της θεσμοθετημένης δημοτικής περιόδου.

Η ενίσχυση της ποιότητας των προϊόντων μας και της συνεργατικότητας είναι ένας διττός στόχος που πρέπει να πετύχουμε αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να ενισχύσουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα έναντι άλλων χωρών, σε ό,τι αφορά στην παραγωγή νωπών φρούτων και λαχανικών, τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, εγκαινιάζοντας την έκθεση Freskon 2022, στη Θεσσαλονίκη.

Εκπληκτικός ο Αλέξανδρος Κιλκίς στην Κ15 της ΕΠΣ Μακεδονίας πέρασε με 4-1 από την έδρα της Νίκης Ευκαρπίας και ύστερα και από τη νίκη του με 2-1 στο πρώτο ματς, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν εγκαταλείψει την Ουκρανία για να γλιτώσουν από τη ρωσική εισβολή ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια, στη χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ανακοίνωσε σήμερα η υπηρεσία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ομάδας των Επτά (G7) δήλωσαν σήμερα ότι οι αυξανόμενοι περιορισμοί που επιβάλλουν οι Ταλιμπάν στα δικαιώματα των γυναικών και των κοριτσιών στο Αφγανιστάν απομονώνουν τη χώρα

«Αυτές οι επιθέσεις (στα σχολεία) πρέπει να σταματήσουν», δήλωσε ο Όμαρ Αμπντί, ανώτερος αξιωματούχος της UNICEF.

Ο ΟΗΕ κάλεσε να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί σχολείων στην Ουκρανία, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα τη χρήση των σχολείων για στρατιωτικούς σκοπούς, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που συγκλήθηκε έπειτα από αίτημα της Γαλλίας και του Μεξικού.

Κινητοποίηση ενάντια στην υπογραφή για τις νέες ΝΑΤΟϊκλες βάσεις στην Ελλάδα πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη της ΕΔΥΕΘ, στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Παναγιωτίδης

Οι συγκεντρωμένοι, διαμαρτυρονται για την υπογραφή της σύμβασης αμυντικής συνεργασίας με παραχώρηση νέων βάσεων στο ΝΑΤΟ.