Τα οικονομικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα συζητήθηκαν στη διάρκεια του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ που πραγματοποιείται στην Αλεξανδρούπολη.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Οικονομία και χρηματοδοτούμενα προγράμματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση: Κεντρικά θέματα του συνεδρίου της ΚΕΔΕ
Συνέδριο ΚΕΔΕ: Νέες προοπτικές για τη διαχείριση αποβλήτων και νερού στην Ελλάδα
Η Ελλάδα προχωρά σταδιακά από την περίοδο της στασιμότητας στη διαχείριση αποβλήτων, ανακύκλωσης και αστικών λυμάτων. Κεντρική προτεραιότητα αποτελεί η ανάπτυξη μιας συνολικής και τεκμηριωμένης πολιτικής για τη διαχείριση ύδρευσης και άρδευσης.
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς στις 6-11-2020
Αποκαλυπτήρια αναθηματικής στήλης λοχαγού Δημητρίου Ξυλωμένου στον Άγιο Μάρκο
Ο Δήμος Κιλκίς και ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων ν. Κιλκίς αποδίδουν την οφειλόμενη τιμή στον αείμνηστο λοχαγό Δημήτριο Ξυλωμένο, ο οποίος έπεσε μαχόμενος για την Πατρίδα στις 29 Δεκεμβρίου1949, ελάχιστους μήνες μετά την επίσημη λήξη του εμφυλίου πολέμου, σε ύψωμα των Κρουσίων.
Δήμος Κιλκίς: Προσωρινοί κυκλοφοριακοί περιορισμοί στις οδούς Πόντου, Χατζοπούλου και Δημητράκου του Κιλκίς λόγω ασφαλτοστρώσεων
Ο Δήμος Κιλκίς ενημερώνει τους πολίτες ότι από τη Δευτέρα 10 έως και την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, κατά τις ώρες 6:00 με 18:00, διακόπτεται η στάση – στάθμευση και κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις οδούς Πόντου (από Καυκάσου έως Γιαλαμίδη) Χατζοπούλου (από Καυκάσου έως Γιαλαμίδη) και Δημητράκου (από Καυκάσου έως Γιαλαμίδη) εξαιτίας της προγραμματισμένης εκτέλεσης τεχνικών εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος με επίστρωση καινούριου ασφαλτοτάπητα σε δρόμους της πόλης.
Κώστας Σιωνίδης στο συνέδριο της ΚΕΔΕ: Αναγκαία τα μέτρα για την αποτροπή της ερημοποίησης των ακριτικών περιοχών (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συμμετέχει στο Ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Αλεξανδρούπολη, όπου τοποθετήθηκε για το κρίσιμο ζήτημα της ερημοποίησης των ακριτικών περιοχών.
Απελευθέρωση του πληρώματος του Hellas Aphrodite: Επιτυχής επιχείρηση των ισπανικών Ειδικών Δυνάμεων
Απελευθερώθηκαν όλα τα μέλη του πληρώματος του ελληνόκτητου δεξαμενόπλοιου Hellas Aphrodite, έπειτα από επιχείρηση των ισπανικών Ειδικών Δυνάμεων Ναυτικού (SOF) που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της 7ης Νοεμβρίου στα ανοικτά της Σομαλίας.
Γερμανία: Η μετανάστευση και η ανασφάλεια των πολιτών επισημαίνονται ως τα κύρια προβλήματα
Η μετανάστευση παραμένει στην κορυφή των προβλημάτων της γερμανικής κοινωνίας, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, στην οποία αναδεικνύεται επίσης και το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών, με τον έναν στους δύο να δηλώνει ότι δεν αισθάνεται ασφαλής στους δημόσιους χώρους.
Η αύξηση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών στον εναέριο χώρο της ΕΕ και οι κίνδυνοι του υβριδικού πολέμου
Οι εισβολές μη επανδρωμένων αεροσκαφών στον εναέριο χώρο της ΕΕ, αποτελούν μέρος του υβριδικού πολέμου κατά της Ευρώπης, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για θέματα άμυνας, Τομάς Ρενιέ.
Ενίσχυση της συνεργασίας με την ΚΕΔΕ για έναν ψηφιακό μετασχηματισμό στην Ελλάδα
Την ανάγκη για καλύτερο σχεδιασμό, ταχύτερη υλοποίηση και υψηλότερη απορροφητικότητα των προγραμμάτων που αφορούν την αυτοδιοίκηση, όπως το «Smart Cities», υπογράμμισε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, κατά τη διάρκεια του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) στην Αλεξανδρούπολη.