Το πρόγραμμα θα ονομάζεται «Roam like at home»
Το πρόγραμμα «Roam like at home» θα ανανεωθεί για άλλα δέκα χρόνια, σύμφωνα με σχέδια που συμφωνήθηκαν ανεπίσημα μεταξύ των ευρωβουλευτών και της σλοβενικής Προεδρίας του Συμβουλίου σήμερα, Πέμπτη.
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Το πρόγραμμα «Roam like at home» θα ανανεωθεί για άλλα δέκα χρόνια, σύμφωνα με σχέδια που συμφωνήθηκαν ανεπίσημα μεταξύ των ευρωβουλευτών και της σλοβενικής Προεδρίας του Συμβουλίου σήμερα, Πέμπτη.
Το σπίτι του, που βρίσκεται στη Ντάουνινγκ Στριτ δέχτηκε ιδιωτική χορηγία την στιγμή που το συντηριτικό κόμμα του πρωθυπουργού δέχτηκε το πρόστιμο των 16.250 λιρών για παράλειψη δήλωσης του συνολικού ποσού που δόθηκε για το νέο του σπίτι.
Τα άτομα, κάποια εκ των οποίων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά, έφτασαν περίπου στη 13:00 έξω από το κτήριο διοίκησης του ΑΠΘκρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ κατάληψης που υπάρχει στο Βιολογικό του Πανεπιστημίου και κατά του πρύτανη του ΑΠΘ, Νίκου Παπαϊωάννου.
Έρχονται Χριστούγεννα και ο Δήμος Κιλκίς υποδέχεται με φως και μελωδίες τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης.
Ο Δήμος Κιλκίς και η Κοινότητα Κιλκίς ανάβουν το δέντρο των Χριστουγέννων την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 17:30 στην πλατεία Λατσιών (πρώην πλατεία Δημαρχείου).
Κέρδη άνω των 9 εκατομμυρίων ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ τον Νοέμβριο. Συγκεκριμένα, τον προηγούμενο μήνα τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 9.907.475 ευρώ.
Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 29 Νοεμβρίου έως και τις 5 Δεκεμβρίου 2021, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε 2.113.051 ευρώ. Ανάμεσα στους νικητές ήταν δύο τυχεροί παίκτες σε Θεσσαλονίκη και Αττική, οι οποίοι κέρδισαν έπαθλα των 10.000 ευρώ στα παιχνίδια «ΤΥΧΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ» και «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ», αντίστοιχα.
Ζητούνται άμεσα εργάτες και χειριστές μηχανών παραγωγής με αντίστοιχη προϋπηρεσία από μεγάλη βιομηχανία τροφίμων στη ΒΙΠΕ Κιλκίς για πρωινή βάρδια. Απαραίτητα κάτοχος μεταφορικού μέσου. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6952370198.
Εντύπωση προκαλούν οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με την ανακάλυψη αρχαίας μούμιας στο Περού.
Η Υπηρεσία Ασφαλείας και Μυστικών Πληροφοριών της Δανίας δήλωσε σήμερα την σύλληψη τεσσάρων ανδρών στις Μυστικές υπηρεσίες της χώρας καθώς φαίνεται να διέρρευσαν πληροφορίες «υψηλής ασφαλείας» όπως δηλώνουν χαρακτηριστικά.
Σε καθεστώς περιορισμένης χρεοκοπίας είναι πλέον η κινεζική εταιρεία ακινήτων Evergrande. Το κεθεστώς περιορισμένης χρεοκοπίας τέθηκε από τον οίκο αξιολόγησης Fitch, έπειτα από αθέτηση πληρωμής ομολόγων της τη Δευτέρα.
Στελέχη του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας συνέλαβαν, πρωινές ώρες χθες στην περιοχή της πλατείας Αριστοτέλους 24χρονο Πακιστανό, ο οποίος κατείχε και διέθετε προς πώληση 79 πακέτα τσιγάρα και τρεις συσκευασίες καπνού, που δεν διέθεταν την προβλεπόμενη ταινία καταβολής φόρου κατανάλωσης καπνού και λοιπών δασμών του Ελληνικού Δημοσίου.